Veilig reserveren

Veilig reserveren

Een hotel boeken is leuk en vaak ook een uitstapje waar je voor gespaard hebt. Dan wil je natuurlijk dat je deze in een veilige betaalomgeving kunt betalen. Het boekingsproces wat wij op de website van HotelSpecials hebben is beveiligd. Hoe is deze beveiligd? Je kunt dit herken aan het SSL certificaat. Dit certificaat herken je aan het groene slotje.

Hoe kun je jouw hotel veilig reserveren?

Via iDEAL betaal je bij je gemakkelijk en snel via je eigen bank. Met deze betaalmethode reken je af in een vertrouwde internet betaalomgeving en maak je gebruik van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

 

Via een credticard van Visa, MasterCard of American Express. Betalingen via creditcard worden beveiligd met SSL (Secure Sockets Layer). Je transactiegegevens worden op deze manier versleuteld en dus veilig over het internet verstuurd. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slot-icoontje in de onderste statusbalk van je browser. De verzonden betalingsgegevens blijven voor HotelSpecials.nl onbekend, je privacy blijft dus gegarandeerd.
 

Wanneer moet je jouw overnachting betalen?

 

Goed om te weten: de meeste hotels die bij HotelSpecials op de website staan, hoef je pas te betalen bij aankomst in het hotel. Wil je meer weten over betalen? Lees hier onze veelgestelde vragen over betalen.