Voorwaarden van HotelSpecials.nl

Voorwaarden van HotelSpecials

Download hier de Algemene Voorwaarden van HotelSpecials.

De website HotelSpecials.nl is eigendom van en wordt aangeboden en beheerd door Hotel Booker B.V. (Hotel Booker, wij, ons of onze). Hotel Booker is onderdeel van BookerZzz B.V. en gevestigd op het Kennemerplein 16, 2011 MJ Haarlem en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34180570 met btw-nummer is NL813267973B01.

 

Artikel 1 - Toepasselijkheid

 1. Hieronder vind je de voorwaarden van Hotel Booker. Deze voorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van onze website. Lees onze algemene voorwaarden nauwkeurig door voordat je gebruik maakt van onze website. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onze voorwaarden. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien Hotel Booker zich daarmee schriftelijk akkoord heeft verklaard. De algemene voorwaarden van Hotel Booker gelden onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

   
 2. Eventuele aanpassingen in deze algemene voorwaarden zijn niet van toepassing op overeenkomsten die al gesloten zijn tussen Hotel Booker en jou.

   

Artikel 2 – Onze dienst

 1. Hotel Booker biedt via de websites een online platform aan met daarop aanbiedingen van tijdelijke accommodatieverstrekkers zoals hotels, bed & breakfasts, appartementen en bungalows.

   
 2. Hotel Booker fungeert uitsluitend als online platform voor de totstandkoming van de overeenkomst tussen de consument en de tijdelijke accommodatieverstrekker. Indien je via onze website een boeking plaatst bij een accommodatieverstrekker ga je rechtstreeks een overeenkomst aan met de relevante accommodatieverstrekker bij wie je een product of dienst hebt geboekt. Voor het tot stand komen van de overeenkomst tussen de consument en de accommodatieverstrekker kunnen door ons servicekosten in rekening worden gebracht bij het reserveren van een Special.

 

Artikel 3 – Aanbod op onze website

 1. Indien een aanbod van een accommodatieverstrekker een beperkte geldigheidsduur heeft of onder bepaalde voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk vermeld in de betreffende aanbieding.

   
 2. Het aanbod bevat een nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door jou mogelijk te maken. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden Hotel Booker niet.

   
 3. Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden. Dit betreft in het bijzonder de:
  - prijs van de aanbieding;
  - hoogte van eventuele belastingen die voor rekening van de consument komen;
  - toepasselijkheid van het herroepingsrecht;
  - wijze van betaling en de uitvoering van de overeenkomst;
  - termijn voor aanvaarding van het aanbod; en
  - hoogte van de servicekosten die Hotel Booker in rekening brengt.

   
 4. De zoekresultaten zijn een resultaat van meerdere algoritmes om de standaardsortering te produceren. Dit proces wordt voortdurend doorontwikkeld om de nauwkeurigheid en relevantie te vergroten en om jouw algehele ervaring continu te verbeteren. Aangezien de standaard sorteervolgorde wordt gewijzigd, wordt deze documentatie ook dienovereenkomstig aangepast.
  Hotel Booker maakt onder meer gebruik van de volgende algoritmes: 
  - De prijs van een Special/kamer aangeboden door het Hotel;
  - De algemene beschikbaarheid van Specials/kamers voor de door jou gekozen data;
  - Het aantal recente boekingen ten opzichte van het aantal keren dat alle websitebezoekers het Hotel hebben bekeken;
  - De afstand tot het aangewezen centrum van een gespecificeerde Locatie;
  - De hoeveelheid en kwaliteit van afbeeldingen die een Hotel ons levert;
  - De beoordelingsscore voor een Hotel, zoals ingediend door de consumenten;
  - De recentheid van wanneer een Hotel lid werd bij Hotel Booker.
  Een Hotel kan deelnemen als Recommended Partner, waarbij het betreffende Hotel een extra vergoeding betaalt voor een boost in ranking. Let op: waar deze rankingboost optreedt, wordt deze zichtbaar en transparant gemaakt voor onze bezoekers.
  Vanuit de standaardsortering kan je verder communiceren met de resultaten door de zoekcriteria aan te passen, zoals het toepassen van een verscheidenheid aan filters of het wijzigen van de sorteervolgorde waarin de resultaten worden weergegeven. De volgorde van zoekresultaten kan worden gesorteerd op specifieke criteria, waaronder Prijs, Beoordelingsscores (zoals ingediend door onze gasten), Sterrenclassificatie van Hotels en de Afstand vanaf een gespecificeerde Locatie.
   

 

Artikel 4 – De overeenkomst

 1. Hotel Booker werkt samen met aanbieders van tijdelijke accommodatieverstrekkers. Het is in alle gevallen de aanbieder van de producten en/of diensten die uitvoering zal geven aan de overeenkomsten die worden gesloten via de website.

   
 2. De overeenkomst wordt door de accommodatieverstrekker aanvaard nadat jij jouw persoonsgegevens en betaalgegevens hebt ingevuld en het bestelproces hebt afgerond. Na het afronden van het bestelproces sturen wij je namens de accommodatieverstrekker een bevestigingsmail naar het door jouw opgegeven e-mailadres.

   
 3. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste persoonsgegevens en betaalgegevens. Hotel Booker is niet aansprakelijk indien je foutieve of onvolledige informatie hebt verstrekt. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens en verwerken jouw persoonsgegevens overeenkomstig onze privacy statement en cookie voorwaarden.

   
 4. De minimum leeftijd voor het boeken van een accommodatie is altijd 18 jaar en in een aantal uitzonderingen 21 jaar. In het laatste geval wordt dit vermeld op de pagina op HotelSpecials van de accommodatieverstrekker.

   
 5. In onvoorziene gevallen van force majeure, die één of beide partijen verhinderen om de contractuele verplichtingen na te komen, beslist het Nederlands recht.

 

Artikel 5 – Prijzen en beschikbaarheid

 1. De prijzen van de aangeboden Specials en kamers zijn opgebouwd uit flexibele tarieven die worden bepaald door de accommodatieverstrekker. De accommodatieverstrekkers kunnen 24 uur per dag hun prijzen en beschikbaarheid aanpassen op HotelSpecials. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen de accommodatieverstrekkers nog een prijswijziging toepassen op het huidige tarief.

   
 2. De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele andere belastingen en servicekosten. In het bestelproces specificeren wij altijd welk bedrag je aan eventuele servicekosten dient te voldoen (en hoeveel BTW daarover is berekend). Wij verstrekken geen BTW-factuur betreffende de servicekosten. Dit daar wij een bedrijf zijn dat zich richt op de consument en als consument is het niet mogelijk om de BTW op producten en diensten terug te vorderen.

  Voor een BTW-factuur betreffende de verblijfskosten, kun je je rechtstreeks richten tot het hotel daar jij met hen de overeenkomst hebt gesloten. Wij kunnen en mogen om die reden geen BTW-factuur over het verblijf verstrekken. Het hotel is bij het uitchecken verantwoordelijk voor het verstrekken van een BTW-factuur over het verblijf. De contactgegevens van het hotel vind je terug op de reserveringsbevestiging.

   
 3. Je kunt op HotelSpecials betalen met iDeal of Creditcard (MasterCard, Visa of American Express).
   

Artikel 6 – Annuleren

 1. Je dient er rekening mee te houden dat de accommodatieverstrekker kosten in rekening kan brengen indien jij jouw reservering annuleert. De hoogte van de kosten zullen mede afhangen van het moment waarop je jouw reservering annuleert. Wij raden je daarom aan de annuleringsvoorwaarden van de accommodatieverstrekker zorgvuldig te lezen alvorens je een reservering plaatst. De annuleringsvoorwaarden zijn beschikbaar op de website van de accommodatieverstrekker en worden toegestuurd in de bevestigingsmail die je ontvangt na het afronden van het bestelproces. 

   
 2. De eventueel betaalde servicekosten en kosten van een afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering zijn niet terug te vorderen. Daarnaast worden eventuele transactiekosten niet teruggestort. 
   

 

Artikel 7 – Klachtenregeling

 1. Indien je een klacht hebt over jouw accommodatie dan dien je hier melding van maken bij de accommodatieverstrekker. 

   
 2. Klachten kunnen tot uiterlijk 2 maanden na afloop van de reservering in behandeling worden genomen. Jouw klacht kun je insturen via het contactformulier. De klacht dient te zijn voorzien van een specifieke omschrijving van de klacht alsmede een kopie van je reserveringsnummer.

   
 3. Klachten worden binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord. Indien wij voorzien dat jouw klacht een langere verwerkingstijd vraagt, zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst een indicatie geven wanneer je een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

   
 4. Hotel Booker is lid van Thuiswinkel.org. Indien je een klacht of geschil hebt, kun je deze ook voorleggen aan Thuiswinkel.org. Voor meer informatie over deze procedure verwijzen wij naar de website van Thuiswinkel.org.
   

 

Artikel 8 - Algemene voorwaarden Thuiswinkel Waarborg

Hotel Booker B.V. is lid van Thuiswinkel.org als gevolg waarvan in aanvulling op deze algemene voorwaarden ook de algemene voorwaarden Thuiswinkel van toepassing zijn. In het geval sprake is van strijdigheid tussen de inhoud van de algemene voorwaarden Thuiswinkel en de algemene voorwaarden Hotel Booker B.V. zal de inhoud van de algemene voorwaarden Hotel Booker B.V. voorrang hebben boven de algemene voorwaarden Thuiswinkel. 
 

 

Copyright

Afbeeldingen, logo’s en teksten op de website van HotelSpecials zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeld, mag niets van deze website worden verspreid, gebruikt of overgenomen zonder de schriftelijke toestemming van HotelSpecials.

Copyright © HotelSpecials, onderdeel van BookerZzz B.V. Alle rechten voorbehouden.
Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd in juli 2021.