Jouw mening telt!

Beoordelingen HotelSpecials

Omdat HotelSpecials een platform biedt waar het zo eenvoudig mogelijk moet zijn voor jou op een hotelovernachting te boeken, vinden wij dat we transparantie moeten bieden. Door jou de mogelijkheid te geven om beoordelingen achter te laten, help je de volgende bezoeker weer verder. 

Hotelbeoordelingen

Wij vinden het belangrijk om aandacht te besteden aan jouw mening als hotelgast. Daarom plaatsen wij enkel beoordelingen geschreven door echte gasten die via HotelSpecials geboekt hebben. Door jouw mening te publiceren willen wij een objectief en onafhankelijk beeld geven van de hotels die aangeboden worden op ons platform. Wij plaatsen geen betaalde beoordelingen.

Heb je via ons een hotel geboekt, dan ontvang je 1 dag na je verblijf een e-mail met een uitnodiging om een beoordeling in te vullen. Hierin stellen wij vragen over de faciliteiten, service en omgeving van het hotel. Daarnaast kun je bij ons ook foto’s uploaden. Wanneer je de beoordeling hebt ingestuurd, krijg je vanzelf bericht van de online plaatsing. 

HotelSpecials behoudt zich het recht om deze beoordelingen aan te passen, niet te plaatsen of te verwijderen indien er ongepaste taal gebruikt wordt (denk aan: persoonsgegevens, beledigende teksten, foto's met personen, etc.). Alle beoordelingen die aan de voorwaarden voldoen worden na screening binnen 28 werkdagen geplaatst. 

Vragen over jouw beoordeling kun je stellen via onze review inbox

Trustpilot

Ook zijn wij aangemeld bij de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot. Hier kun je een review achterlaten het platform van HotelSpecials en onze werkwijze. We nemen alle reacties mee als feedback in onze werkwijze en streven er elke dag na om ons platform te optimaliseren. Let op: laat een review achter over je ervaring met HotelSpecials. Mocht je feedback hebben voor het hotel, laat deze dan achter bij het hotel/keten zodat zij inhoudelijk kunnen reageren.

Heb je een klacht? Probeer deze dan eerst via onze klachtenafdeling op te lossen. Dan geef je ons de kans om je alsnog een goede ervaring te geven met HotelSpecials en een eventuele fout recht te zetten.