Aanbod op HotelSpecials

Waarop is de volgorde van het aanbod gebaseerd?

De zoekresultaten zijn een resultaat van meerdere algoritmes om de standaardsortering te produceren. Dit proces wordt voortdurend doorontwikkeld om de nauwkeurigheid en relevantie te vergroten en om jouw algehele ervaring continu te verbeteren. Aangezien de standaard sorteervolgorde wordt gewijzigd, wordt deze documentatie ook dienovereenkomstig aangepast.

Hotel Booker maakt onder meer gebruik van de volgende algoritmes:

  • De prijs van een Special/kamer aangeboden door het Hotel;
  • De algemene beschikbaarheid van Specials/kamers voor de door jou gekozen data;
  • Het aantal recente boekingen ten opzichte van het aantal keren dat alle websitebezoekers het Hotel hebben bekeken;
  • De afstand tot het aangewezen centrum van een gespecificeerde Locatie;
  • De hoeveelheid en kwaliteit van afbeeldingen die een Hotel ons levert;
  • De beoordelingsscore voor een Hotel, zoals ingediend door de consumenten;
  • De recentheid van wanneer een Hotel lid werd bij Hotel Booker.
     

Een Hotel kan deelnemen als Recommended Partner, waarbij het betreffende Hotel een extra vergoeding betaalt voor een boost in ranking. Let op: waar deze rankingboost optreedt, wordt deze zichtbaar en transparant gemaakt voor onze bezoekers.

Vanuit de standaardsortering kan je verder communiceren met de resultaten door de zoekcriteria aan te passen, zoals het toepassen van een verscheidenheid aan filters of het wijzigen van de sorteervolgorde waarin de resultaten worden weergegeven. De volgorde van zoekresultaten kan worden gesorteerd op specifieke criteria, waaronder Prijs, Beoordelingsscores (zoals ingediend door onze gasten), Sterrenclassificatie van Hotels en de Afstand vanaf een gespecificeerde Locatie.

Aard van dienstverlening

Wij zijn bemiddelaar. HotelSpecials fungeert uitsluitend als online platform voor de totstandkoming van de overeenkomst tussen de consument en de tijdelijke accommodatieverstrekker. Indien je via onze website een boeking plaatst bij een accommodatieverstrekker ga je rechtstreeks een overeenkomst aan met de relevante accommodatieverstrekker bij wie je een product of dienst hebt geboekt. Voor het tot stand komen van de overeenkomst tussen de consument en de accommodatieverstrekker kunnen door ons servicekosten in rekening worden gebracht bij het reserveren van een Special.