Veelgestelde vragen

Klachten

  • Waar kan ik terecht met klachten?

    Valt het hotel (kamer/diner/service) waar je hebt geboekt erg tegen? De kamer is bijvoorbeeld niet schoon, het zwembad is dicht of de overige faciliteiten zijn vies. Dan kan je er voor kiezen om een klacht in te dienen. Wij raden je aan om ter plekke contact op te nemen met het hotel, zodat zij de klacht direct in behandeling kunnen nemen. Geef de ondernemer de gelegenheid om de klacht op te lossen. Doe je dit niet, dan kun je je rechten verspelen.

    Is je klacht door het hotel niet naar tevredenheid opgelost? Dien dan je klacht bij ons in via dit klachtenformulier. Goed om te weten is dat het hotel in hun voorwaarden een termijn kunnen stellen voor het indienen van een klacht. Als de termijn overschreden wordt, dan zal de klacht niet in behandeling worden genomen. Wij raden dan ook aan je klacht uiterlijk één maand na vertrek uit het hotel schriftelijk in te dienen per mail. Zorg voor voldoende bewijs. Maak eventueel gebruik van verklaringen van andere gasten, foto’s en/of videobeelden.

    Wij streven ernaar om jouw klacht binnen 2 werkdagen in behandeling te nemen. Je ontvangt een bevestiging dat we jouw klacht in goede orde hebben ontvangen. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen inhoudelijk beantwoord, gerekend vanaf de datum van ontvangst.

    Mochten wij of het hotel de klacht niet voor je kunnen oplossen of ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kan je deze voorleggen aan de Geschillencommissie van de Thuiswinkel Waarborg. Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.