Veelgestelde vragen

Aanbiedingen

 • Welke type aanbiedingen vind ik bij HotelSpecials?

  Specials

  Bij HotelSpecials zijn wij van mening dat een nachtje weg een beleving moet zijn. En dat is meer dan alleen een hotelovernachting. Met onze Specials krijg je daarom een waardevolle extra bij je overnachting én boek je altijd inclusief ontbijt. Ben je benieuwd naar welke Special het beste bij jou past? Bekijk dan alle Specials.

  Weekaanbieding

  Elke week vind je een spotgoedkope aanbieding bij één van de beste hotels terug op onze homepage. Zoals de naam al aangeeft, is deze aanbieding slechts 7 dagen te reserveren. De aanbieding is altijd inclusief ontbijt.

  Dagaanbieding

  Regelmatig hebben we dagaanbiedingen op onze homepage staan waarbij je 24 uur lang profiteert van een hoge korting voor een hotelovernachting. De aanbieding is altijd inclusief ontbijt. Je moet er dus snel bij zijn om te genieten van deze heerlijke kortingen.

  Secret Hotel

  Ben je een echte waaghals? Dan past een Secret Hotel helemaal bij wat je zoekt. Wanneer je een Secret Hotel reserveert, krijg je pas 48 uur voor vertrek te horen waar en welk hotel het is. Houd er wel rekening mee dat een reservering van een Secret Hotel niet te wijzigen en/of annuleren is. In geval van annulering zal de gehele reserveringssom in rekening worden gebracht.

 • Wat zijn Specials?

  Met de Specials krijg je een waardevolle extra bij je overnachting én boek je altijd inclusief ontbijt. Bij het samenstellen van deze Specials staan jouw wensen centraal. Kijk hier voor alle Specials.

  Op onze website worden alle actuele vanaf-prijzen op basis van een tweepersoonsbezetting, incl. btw en excl. servicekosten getoond. Het is mogelijk om een Special te reserveren voor 1 persoon. Ook is het mogelijk om dezelfde Special meerdere keren achter elkaar te reserveren. Op Specials berekenen wij servicekosten. Zo kunnen hotels op ons platform steeds de beste Specials blijven aanbieden.

  Onze specials zijn dus een leuke manier om een weekendje weg te gaan en te genieten van kortingen en extra's!

 • Wat is HotelWeek?

  Eén keer per jaar hebben we bij HotelSpecials de HotelWeek. Tijdens deze week profiteer je van de exclusieve prijzen voor hotels op jouw favoriete bestemming. Je hebt keuze uit een ruim aanbod van meer dan 200 hotels in o.a. Nederland, België en Duitsland. HotelWeek wordt meestal gehouden rond December. Lees hier alles over HotelWeek.

 • Wat houdt een Secret Hotel in?

  Ga jij bij het boeken van jouw weekendje weg misschien voor een Secret Hotel? Wat spannend! We leggen je hier graag uit, wat jouw precies te wachten staat. Na het boeken van een Secret Hotel krijg jij van ons een bevestiging van je boeking. Maar hier komt het spannende gedeelte: pas 48 uur voor jouw verblijf krijg je van ons een nieuwe e-mail met hierin alle informatie en contactgegevens van het hotel waar jij zal overnachting. Durf jij het aan?