Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Friesland - Varen over de Friese meren

Friesland, Nederland
Ontdek Friesland - Varen over de Friese meren

De veelzijdige provincie Friesland is ideaal voor een heerlijke vakantie. De mogelijkheden voor een vakantie in Friesland zijn enorm. Of je nu graag in een rustige, natuurrijke omgeving verblijft, of juist in een gezellige stad, in Friesland kan het allemaal. Bezoek tijdens je weekendje Friesland ook eens de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Deze 4 eilanden behoren ook tot de provincie Friesland en zijn zeker aan te raden als uitstapje.

Ontdek Friesland

Genoeg te beleven tijdens een week, midweek of weekend Friesland! Ontdek deze unieke provincie met de bekende Elfstedentocht en eigen vlag en taal tijdens een hotelarrangement in Friesland. Een must tijdens een last minute Friesland is toch wel het beoefenen van ten minste een van de bijzondere sporten zoals kaatsen en fierljeppen.

Activiteiten in Friesland
Proef ook de Friese producten zoals Friese droge worst, Friese nagelkaas of een van de vele Friese drankjes waaronder het bekende Beerenburg. Kom tot rust tijdens een wandeling, fietstocht of boottocht door de nationale parken en natuurrijke omgeving van Friesland en proef ondertussen de vele streekproducten. Boek een hotelaanbieding in Friesland en bezoek ook de leuke steden uit de provincie zoals de moderne en historische stad Sneek en de hoofdstad Leeuwarden met vele monumenten, een bijzondere winkelstraat en culinaire hoogstandjes.

Leuke tips
Beleef een heerlijk hotelarrangement in Friesland met alle mogelijkheden die deze noordelijke provincie je biedt. Maak een fietstocht door de Gaasterlandse bossen of verken Friesland vanaf het water met een boottocht over de Friese meren. Ga ook eens watersporten op het Sneekermeer en wandel na afloop door het gezellige centrum van Sneek. In de monumentale binnenstad vind je nog prachtige oude herenhuizen. Voor een dagje winkelplezier tijdens je midweek Friesland ben je in Leeuwarden aan het juiste adres. Bezoek hier ook het Fries Museum.