Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Antwerpen - Historische stad aan de Schelde

Antwerpen, Antwerpen, België

Bekijk op kaart

Ontdek Antwerpen - Historische stad aan de Schelde

Rubens, mode en de diamant; dat zijn de 3 belangrijkste dingen waar Antwerpen bekend om staat. Maar vergeet niet de vele winkelstraten, talloze musea, bezienswaardigheden en het bruisende uitgaansleven. Ervaar tijdens een weekend Antwerpen de gezelligheid op de Grote Markt, ontdek de pittoreske straatjes of geniet van heerlijke pralines en Vlaamse frieten.

Ontdek Antwerpen

Cultuur
Genoeg te beleven tijdens een hotelarrangement Antwerpen waarbij er op cultureel gebied veel te doen is! Je vindt hier een uitgebreid aanbod aan musea, monumentale kerken en de fontein van de plaatselijke held Brabo op de Grote Markt. Bezoek tijdens je weekend Antwerpen ook het Diamantenmuseum, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal of het FotoMuseum met leuke activiteiten!

Winkelen
Een midweek Antwerpen is ondenkbaar zonder een bezoekje aan de talrijke winkelstraten. De Meir en de Keyserlei zijn de bekendste winkelstraten. Hier tref je voornamelijk filialen van grote winkelketens. Verken ook het Grand Bazar Shopping Center aan de Groenplaats.

Eten en drinken
Antwerpenaren staan bekend als fijnproevers en liefhebbers van eten en drinken. Vele Antwerpse restaurants bieden een klassieke Franse keuken, met toevoeging van fijne, Belgische accenten en ingrediënten. Een aanrader tijdens een overnachting Antwerpen is het kopen van een pakje Antwerpse Handjes. Deze koekjes danken hun naam aan de legende van Antwerpen.

HotelSpecials.nl tip!
Ontdek ondergronds Antwerpen tijdens een ruienwandeling onder begeleiding van een gids. In de middeleeuwen waren de ruien kanaaltjes die door de stad liepen, totdat ze in de loop der tijd werden overwelfd.