Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Noord-Holland - Veelzijdigheid ten top!

Noord-Holland, Nederland
Ontdek Noord-Holland - Veelzijdigheid ten top!

Het veelzijdige Noord-Holland biedt tal van mogelijkheden tijdens een week, midweek of weekend weg. Deze provincie heeft voor ieder wat wils: van gezellige kustdorpjes tot het bruisende Amsterdam en van het Waddeneiland Texel tot het pittoreske Volendam. Ontdek tijdens een hotelarrangement in Noord-Holland de kaasstad Alkmaar en maak mooie wandelingen door de duinen. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens je bezoek aan Noord-Holland een boottocht over het IJsselmeer te maken en de...

Ontdek Noord-Holland

De veelzijdige provincie Noord-Holland is een prima bestemming voor een week, midweek of weekend vakantie! Geniet hier van het strand en de leuke kuststeden zoals Zandvoort, Bloemendaal aan Zee, IJmuiden en Egmond aan Zee. In het noorden van Noord-Holland kan je een dagje via Den Helder naar Texel om heerlijk uit te waaien, te wadlopen of gewoon genieten van de prachtige natuur op het eiland.

Activiteiten in Noord-Holland
Bezoek tijdens je verblijf in Noord-Holland absoluut de leuke Zuiderzee stadjes als Enkhuizen, Hoorn en Medemblik en beleef de unieke sfeer. De hoofdstad van Nederland, Amsterdam is ook zeker een bezoekje waard tijdens een last minute in Noord-Holland. Geniet hier van alle toeristische attracties die deze stad te bieden heeft en daarnaast kan je hier uitstekend shoppen! Breng tijdens een hotel arrangement in Noord-Holland ook een bezoekje aan de hoofdstad van deze provincie: Haarlem. Maak een wandeling langs de mooie monumenten, grachten en hoogtepunten van Haarlem. Op een zonnige dag is ook stadspark de Haarlemmerhout een echte aanrader tijdens een hotel aanbieding in Noord-Holland. Geniet ‘s avonds van de gezellige terrasjes en de vele sfeervolle bruine cafés die de stad te bieden.

Leuke tips
Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een weekje in Noord-Holland. Ontdek het polderlandschap, ga watersporten op het IJsselmeer of ga een dagje wadlopen. De gezellige steden Amsterdam, Alkmaar en Haarlem staan tijdens je hotel arrangement in Noord-Holland garant voor veel winkelplezier. Rust tussen het shoppen door eens uit op een zonnig terrasje en bezoek een van de vele bezienswaardigheden die deze steden rijk zijn. Daarnaast is het tijdens een weekendje Noord-Holland ook leuk om toeristische attracties als de Zaanse Schans, de Alkmaarse kaasmarkt en het Museum BroekerVeiling te bezoeken.