Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Noord-Brabant - Nergens zo gezellig!

Noord-Brabant, Nederland
Ontdek Noord-Brabant - Nergens zo gezellig!

De bourgondische provincie Noord-Brabant staat bekend om haar gezelligheid. Tijdens een week, midweek of weekend in Noord-Brabant zal je je daarom niet snel vervelen. In de steden Eindhoven, Den Bosch en Breda is genoeg te beleven op het gebied van cultuur, winkelen, uitgaan en ontspanning. Daarnaast biedt Noord-Brabant je ook volop natuur waar je heerlijk tot rust komt. Maak een wandeling door de Loonse en Drunense Duinen of een boottocht door De Biesbosch en geniet van de rust en ruimte.

Ontdek Noord-Brabant

Geniet tijdens een week Noord-Brabant van alles wat deze gezellige provincie te bieden heeft! Deze zuidelijke provincie kent bourgondische gezelligheid en vele attracties. Maak een ontspannen fietstocht door het Brabantse platteland en neem een kijkje bij de authentieke dorpjes tijdens een weekend Noord-Brabant. Bestel een lekker drankje in een van de leuke cafeetjes en proef de gezellige bourgondische sfeer.

Activiteiten in Noord-Brabant
Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een hotel arrangement in Noord-Brabant met natuurrijke gebieden zoals het Nationaal Park De Biesbosch, Drunense en Loonse Duinen, Oisterswijkse Vennen en De Peel. Bezoek tijdens een vakantie in Noord-Brabant ook de leuke steden in deze provincie. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Breda en bezoek de historische monumenten zoals de Onze Lieve Vrouwe Kerk, ga een weekend lekker winkelen en geniet van de gastvrije bourgondische sfeer. Bezoek ook het veelzijdige Tilburg, bekend als “Het hart van Brabant”. Tilburg heeft vele pleinen omringd door historische gebouwen en gezellige terrasjes. Tijdens een hotelarrangement in Noord-Brabant kun je dus lekker relaxen en genieten van de bourgondische leefstijl, mooie natuurgebieden en de veelzijdige steden.

Leuke tips
De zuidelijke provincie Noord-Brabant biedt tal van mogelijkheden voor een veelzijdig verblijf. Bezoek bijvoorbeeld het Noord-Brabants Museum in Den Bosch en kom zo meer te weten over de kunst, cultuur en geschiedenis van de provincie. Met het gezin kun je familiepret beleven in de Efteling of wilde dieren spotten in het Safaripark Beekse Bergen. Tijdens je hotel aanbieding in Noord-Brabant moet je ook zeker eens de monumentale binnensteden van Breda en Eindhoven bezoeken. Pak bovendien met mooi weer een terrasje in het gezellige centrum van Den Bosch en proef hier een traditionele Bossche bol.