Marketing stage Haarlem

Ben jij op zoek naar een Marketing stage? 

Bij HotelSpecials zoeken we een student (3e of 4e jaar) voor een stage van 3 tot 6 maanden. Je gaat aan de slag als marketing stagiaire(e) op onze ervaren Content afdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle inhoud op de websites en andere kanalen zoals Facebook, onze blog en de nieuwsbrief. Je werkt teksten bij, schrijft nieuwe teksten en neemt deel aan de planning van campagnes. 

Je krijgt hierbij een goed inzicht in hoe het is om te werken als Content Specialist in een internationale reisorganisatie. Wij zoeken iemand die gevoel heeft voor en taal en beeldmateriaal, en bereid is om veel te leren! Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand die een marketing stage (hbo-niveau) wil doorlopen. 

Stage marketing en communicatie bij HotelSpecials in Haarlem

Ben je op zoek naar een marketing en communicatie stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan je communicatie stage namelijk bij HotelSpecials doen! Onze internationale Content afdeling is verantwoordelijk voor alle content op onze websites. Je kan veel leren en daarnaast ook nog eens meedoen aan alle sociale activiteiten. Zo is er elke week een borrel met collega’s, en worden er regelmatig evenementen en feesten georganiseerd! Een stage communicatie is niet voor iedereen weggelegd, maar als jij gemotiveerd bent kan je bij HotelSpecials aan de slag!

Stage communicatie (hbo)

Wij weten als geen ander wat ervoor nodig is om jouw stage communicatie (hbo) uitdagend en afwisselend te maken. Een communicatie stage in Haarlem is makkelijk te bereiken voor de omgeving. HotelSpecials bevindt zich direct naast het treinstation van Haarlem. Vanuit Amsterdam ben je binnen een kwartier op kantoor. Daarnaast werken wij, en de stagiaires dus ook, gedeeltelijk vanuit huis. 

Ben jij op zoek naar een content stage? 

Neem dan direct contact met ons op via content@hotelspecials.nl of bekijk onze vacatures