Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Zuid-Holland - Polderlandschap en Bollenstreek

Zuid-Holland, Nederland
Ontdek Zuid-Holland - Polderlandschap en Bollenstreek

Het veelzijdige landschap van Zuid-Holland is zeker het ontdekken waard. Geniet van een week, midweek of weekend in Zuid-Holland en bewonder de kleurrijke Bollenstreek, het polderlandschap en de mooie Noordzeekust. Daarnaast vind je in deze provincie de leuke winkelsteden Rotterdam, Den Haag en Leiden, die tevens een gezellig uitgaansleven kennen. Bezoek ook het historische centrum van Delft, Gouda en Leerdam. Tijdens een weekje in Zuid-Holland zal je je prima vermaken!

Ontdek Zuid-Holland

Ontdek tijdens een midweek de diversiteit van Zuid-Holland! Je kan lekker een dagje naar het strand gaan en genieten van Scheveningen en Den Haag! Deze plekken zorgen voor genoeg vertier tijdens een hotel arrangement Zuid-Holland. Wandel op een zonnige dag over de promenade in Scheveningen met leuke winkeltjes en horeca gelegenheden of ga naar het politieke hart van Nederland Den Haag en bezoek Paleis Noordeinde, het Escher museum of het bekende Madurodam.

Activiteiten in Zuid-Holland
Een dagje Rotterdam mag niet ontbreken tijdens een vakantie in Zuid-Holland. In deze havenstad zijn veel leuke attracties zoals de Euromast, dierentuin Diergaarde Blijdorp en de Wilhelminapier met de bekende Erasmusbrug. Bezoek tijdens een hotelarrangement in Zuid-Holland ook de gezellige oud-Hollandse steden Delft, Gouda, Leiden, Dordrecht en Schiedam. Proef een stukje kaas in Gouda, ontdek de Jenever in Schiedam en bekijk het Delfts blauwe porselein in Delft. Vergeet niet tijdens een vakantie in Zuid-Holland langs het Keukenhof in Lisse te gaan!

Leuke tips
De provincie Zuid-Holland biedt vele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Bewonder in het voorjaar de kleurenpracht van Keukenhof, bezoek de Deltawerken of ga een dagje cultuur snuiven in de hofstad Den Haag. Het Groene Hart is een natuurrijk gebied waar je mooie fiets- of wandeltochten kunt maken. Ga ook eens een dagje winkelen in Rotterdam en pak met mooi weer een terrasje aan de gezellige Delfshaven. Wil je even uitwaaien? Dan is een strandwandeling langs de Noordzeekust aan te raden tijdens een weekendje Zuid-Holland. Voor een uitstapje met het hele gezin ben je in Madurodam, Duinrell of bij Diergaarde Blijdorp aan het juiste adres.