Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Zeeland - Zon, zee en strand!

Zeeland, Nederland
Ontdek Zeeland - Zon, zee en strand!

Geniet van een week, midweek of weekend in Zeeland en snuif de zilte zeelucht op in een van de mooiste provincies van ons land. 's zomers kan je hier goed zonnen, want Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland. Ook 's winters is het hier goed toeven tijdens. Waai even lekker uit tijdens een strandwandeling en warm na afloop op met een warme kop chocolademelk. De stad Middelburg is ook zeker een bezoek waard. Struin door de winkelstraten en stap binnen bij een van de musea.

Ontdek Zeeland

De unieke provincie Zeeland is een prima bestemming voor een weekendje. De eilanden waaruit deze provincie bestaan hebben allen iets anders te bieden en zijn het ontdekken waard! Voor de Belgische bourgondische sfeer is Zeeuws-Vlaanderen een uitstekende plek tijdens een week in Zeeland. Ben je met kinderen en heb je zin in een rustgevende vakantie dan is Noord-Beveland het eiland voor jou! Liever wat actie? Aan de stranden zijn er genoeg activiteiten voor jong en oud.

Activiteiten in Zeeland
In Zeeland is het ook heerlijk culinair genieten! Proef de vele visspecialiteiten die Zeeland heeft te bieden of geniet van de vele streekproducten zoals Zeeuwse spekjes, Zeeuwse mosterdsaus of Zeeuwse babbelaarijs. Bezoek tijdens een hotelarrangement in Zeeland ook de leuke dorpjes met prachtige monumentenpanden, historische haventjes en prachtige dorpspleinen. Ook de grotere steden zijn een bezoekje waard tijdens een hotel aanbieding Zeeland! Ga bijvoorbeeld naar het rustgevende, maar levendige Middelburg, de havenstad Zierikzee waar de historie is af te lezen in de gebouwen of het prachtige Nisse vol prachtige historische elementen die voornamelijk rond het Dorpsplein zijn te vinden.

Leuke tips
Neem tijdens je weekendje in Zeeland de tijd om de omgeving te verkennen. Ontdek bijvoorbeeld het centrum van Vlissingen en strijk neer op een gezellig terrasje met uitzicht op zee. Met de kids kun je op avontuur in het Piratenpark en alles leren over de zee in muZEEum. Bekijk op een paar kilometer van Vlissingen het 16e eeuwse fort Rammekens, dat bovendien wordt omgeven door prachtige wandelroutes. Bij Deltapark Neeltje Jans kom je spelenderwijs meer te weten over de Deltawerken en de strijd tegen het water.