Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Brugge - Venetië van het noorden

Brugge, West-Vlaanderen, België

Bekijk op kaart

Ontdek Brugge - Venetië van het noorden

De romantische stad Brugge staat bekend om zijn historische panden en reien wat Vlaams is voor grachten. Brugge beschikt als een van de weinige steden over een middeleeuwse stadskern die nog altijd overeind staat. Bewonder in deze compacte waterstad de eyecatcher de Onze-Lieve-Vrouwekerk en wandel over gezellige horecapleinen waar je van het Bourgondische leven kunt proeven tijdens een weekje Brugge.

Ontdek Brugge

Cultuur
De charme van Brugge ligt binnen de middeleeuwse stadspoorten. Je vindt hier prachtige bouwwerken met een historische achtergrond. Bezoek tijdens een hotelarrangement Brugge ook eens De Halve Maan. Dit is de brouwerij waar het zelfgemaakte Brugs Zot bier gebrouwen wordt. Ook de Onze-Lieve-Vrouwekerk met de hoogste bakstenen toren van Europa mag niet worden overgeslagen tijdens een weekje Brugge.

Winkelen
Doordat Brugge een compacte stad is, liggen ook de winkels niet ver van elkaar verwijderd. De 2 belangrijkste winkelstraten van Brugge komen samen op de Markt: de Steenstraat en de Noordzandstraat. Hier vind je alle bekende winkelketens afgewisseld met gezellige boetiekjes.

Eten en drinken
In Brugge leeft men als Bourgondiër pur sang. De stad biedt uiteraard veel gelegenheden om deze levensstijl in stand te houden. Op het Huidenvettersplein zit je prachtig aan het water. Hier vind je meerdere gezellige eettentjes waarna je met een voldaan gevoel om de hoek zo in een bootje stapt voor een romantische rondvaart by night!

HotelSpecials.nl tip!
Bezoek je de stad Brugge met de kids? Maak tijdens een last minute Brugge dan zeker een uitstapje naar het Boudewijn Seapark. Bewonder de shows met dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen, ontdek de vele attracties en geniet van een heerlijk dagje uit. Bovendien is er een reuzengroot binnenspeeldorp aanwezig waar de kids lekker kunnen ravotten.