Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek de Wadden - Speciaal stukje Nederland

Wadden, Nederland
Ontdek de Wadden - Speciaal stukje Nederland

Ga er even lekker tussenuit op een van de Nederlandse Waddeneilanden: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Elk eiland heeft een uniek karakter. Maak een fietstocht met de tandem, wandel langs het uitgestrekte strand en beklim een vuurtoren. Ook kun je een boottocht maken en zeehonden spotten! Vergeet niet om een kijkje te nemen in de gezellige dorpjes van de eilanden.

Ontdek Wadden

Reis af naar het noorden en geniet in een van de sfeervolle hotels op de Wadden! Maak kennis met de groene omgeving of maak een stevige wandeling langs het strand. Verken tijdens een week, midweek of weekend de leuke winkels en levendigheid op het grootste Waddeneiland Texel. Of verblijf op één van de kleinere eilanden als Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Tevens behoort eilandhoppen tot de mogelijkheid tijdens een ontspannen verblijf!

Activiteiten op de Waddeneilanden
Er is genoeg te beleven tijdens een hotel arrangement op de Wadden. De vijf eilanden zorgen ervoor dat je hier voor ieder wat wils vindt. Omringd door natuur kunnen natuurliefhebbers hier hun hart ophalen. Ook sportliefhebbers zullen zich hier helemaal kunnen uitleven met het ruime assortiment activiteiten. Ga bijvoorbeeld parachutespringen, surfen, blo-karten of paardrijden! Op Texel kun je tijdens een last minute leuke dorpjes bezoeken, waaronder het toeristische De Koog en het dorp Den Burg. Hier kan je heerlijk winkelen! En niet te vergeten: het dorp Oudeschild, waar een boottocht gemaakt kan worden over de Waddenzee. Tijdens een hotel aanbieding op de Wadden is ook Ameland een bezoekje waard. Het biedt naast sportieve activiteiten genoeg culinaire hoogstandjes, kunst en cultuur.
Liever even weg van alle drukte en genieten van de rust en de omgeving? Dan zijn de eilanden Vlieland en Schiermonnikoog meer dan geschikt. Zo kun je op Vlieland echt tot rust komen door de prachtige natuur, de sfeer van vroeger, leuke winkeltjes en gezellige bars. Voor ultieme rust kun je het beste naar het kleinste eiland van Nederland, Schiermonnikoog. Dit gehele eiland heeft een status van Nationaal Park. Het enige dorp op dit eiland is uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht en biedt leuke winkels, restaurantjes en cafés.

Leuke tips
Op de Waddeneilanden vind je ongerepte natuurgebieden waar je zeldzame planten- en vogelsoorten tegenkomt. Ontdek tijdens een weekend de prachtige flora en fauna! Een weekje op de Wadden leent zich tevens uitstekend om helemaal tot rust te komen. In de rustieke omgeving met uitgestrekte stranden en idyllische dorpjes beleef je een heerlijke tijd. Maak tijdens een weekje, midweek of weekend eens een boottochtje en bezoek een museum, zoals het interessante Maritiem en Jutters Museum op Texel.