Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Twente - Rust en ruimte

Twente, Nederland
Ontdek Twente - Rust en ruimte

Uitgestrekte bossen, mooie natuurgebieden en knusse dorpjes. Dat zijn de kenmerken van Twente. Deze streek in het oosten van Nederland is de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, te fietsen en volledig tot rust te komen. Bezoek een van de Twentse musea, zoals het Klompen & Zompenmuseum, bewonder een mooi kasteel, beleef plezier in attractiepark Hellendoorn of neem een kijkje in het stadion van FC Twente!

Ontdek Twente

Ontvlucht het leven van alledag en boek een hotel in Twente! Hier vind je rust en ontspanning in een prachtige groene omgeving. Ontdek tijdens een week, midweek of weekend de streek met een fiets-, wandel- of kanotocht en bezoek de talrijke dorpjes. Laat je verrassen door culinaire hoogstandjes en bewonder het historisch erfgoed in de Twentse steden Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Je vindt onze hotels op de prachtigste plekjes van Twente. Geniet van het landelijke leven en ontdek de kunst en cultuur!

Activiteiten in Twente
Twente is een karakteristieke regio die veel te bieden heeft. Tijdens een vakantie in Twente zal je genieten van de ouderwetse gezelligheid, prachtige natuurgebieden en leuke activiteiten voor jong en oud. Met de vele musea, monumenten en beeldenroutes kun je tijdens een last minute in Twente heerlijk genieten van de cultuur en kunst die deze regio te bieden heeft. Neem ook eens een kijkje bij de leuke marktjes in Almelo en Tubbergen of shop in een van de eigentijdse winkeltjes met heerlijke streekproducten. Proef hier de verschillende kazen of wijnen en het heerlijke vlees. Liever wat meer stadscultuur? Dan zijn Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal de ideale plaatsen tijdens een weekendje Twente. Ook zeer geschikt voor een avondje stappen! Aangezien de grens tussen Nederland en Duitsland meerdere keren door deze regio loopt, kun je tijdens een weekendje Twente ook makkelijk even naar buurland Duitsland hoppen!

Leuke tips
In de regio Twente vind je diverse kloosters, kerken en kastelen die zeker een bezichtiging waard zijn. Breng tijdens een week, midweek of weekend in Twente eens een bezoek aan het Karmelietenklooster in Zenderen of Kasteel Weldam nabij Goor. In de natuurrijke streek vind je ook veel natuurgebieden. Maak tijdens een weekje Twente een fietstocht door het Lutterzand, wandel langs de rivier de Regge en ontdek de mooie natuurgezichten die Twente rijk is. Boek een heerlijk hotelarrangement in Twente en ga eens een dagje winkelen in Enschede. Strijk hier met mooi weer neer op een van de terrasjes aan de Oude Markt. Neem de kinderen ook eens mee naar het Avonturenpark Hellendoorn, dat garant staat voor een dagje vol familieplezier.