Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek de Ardennen - Trek je wandelschoenen aan

Belgische Ardennen, België
Ontdek de Ardennen - Trek je wandelschoenen aan

Beleef een heerlijke week, midweek of weekend in de Belgische Ardennen! Tijdens een korte vakantie ontdek je de mooiste plekjes van dit prachtige laaggebergte en kun je terecht voor de nodige ontspanning én inspanning! Deze natuurrijke omgeving biedt talloze wandel- en fietsroutes. De vele rivieren, zoals de Ourthe, lenen zich tevens uitstekend voor mooie kanotochten door het groene landschap! Ontdek plaatsen als Durbuy, Namen en Saint-Hubert en verken tijdens een dagje uit de vele...

Ontdek Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen is een veelzijdige bestemming voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers. Het gebied heeft prachtige landschappen met heuvels, beekjes en bossen. Verken het gebied tijdens een weekje of midweek in de Ardennen met de fiets, te voet of kies voor een verfrissende duik. Proef de Belgische sfeer in de gezellige pittoreske dorpjes tijdens een weekendje Ardennen. Durbey, Bastogne en Rochefort zijn hiervoor prima bestemmingen om te genieten van de rustgevende omgeving.

Activiteiten in de Ardennen
Tijdens een last minute naar de Ardennen moet je zeker langs de oude steden, kastelen, grotten en musea die hier in overvloed zijn. Ook de actievelingen hoeven zich hier zeker niet te vervelen waarbij er vele activiteiten worden aangeboden van goede kwaliteit. Geniet tijdens een hotel arrangement in de Ardennen van de vele outdoor activiteiten zoals raften, mountainbiken, survivallen of klimmen om een paar voorbeelden te noemen. Een echte aanrader tijdens een hotel aanbieding in de Ardennen is een bezoekje aan de plaats Spa. Deze stad was een belangrijk kuuroord en is bekend van het bekende water dat hier vandaan komt.

Leuke tips
Een vakantie in de Ardennen is zowel voor de rustzoeker als avonturier een ideale locatie. Verken de rustieke omgeving en bezoek de culturele trekpleisters van de nabijgelegen dorpjes. Avonturiers laten de adrenaline stromen tijdens een mountainbiketocht over modderige bergweggetjes of trekken eropuit voor een spannende kanotocht. Ook voor wandelliefhebbers is het gebied een waar paradijs. Er zijn uitgestippelde routes voor de beginnende wandelaar, maar ook voor gevorderde wandelaars is er volop keuze. Tijdens een wandeling kom je zeker langs spectaculaire uitkijkpunten die je nog lang bij zullen blijven.