Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Gent - Stad vol verborgen parels

Gent, Oost-Vlaanderen, België

Bekijk op kaart

Ontdek Gent - Stad vol verborgen parels

Het middeleeuwse hart van Gent trekt jaarlijks menig toerist naar deze Belgische stad aan de Schelde. Met als hoogtepunten een bezoek aan het Gravensteen, de vele begijnhofjes en een rondvaart door de binnenwateren van de stad is Gent een absolute aanrader voor de cultuurliefhebber. Ook op het gebied van shoppen heeft Gent veel te bieden.

Ontdek Gent

Cultuur
Gent kent vele gebouwen, monumenten en kerken die een bezichtiging waard zijn. Bewonder tijdens een last minute Gent onder andere het Belfort, het stadhuis en het Klein Begijnhof. Tevens kijk je je ogen uit in de vele musea die Gent rijk is, zoals het Museum voor Schone Kunsten en het Gravensteen.

Winkelen
Winkelliefhebbers zullen zich in Gent prima vermaken tijdens een hotel arrangement. Je kunt in de Veldstraat terecht voor de bekende (mode)merken, maar ontdek ook de schattige boetiekjes in de zijstraten rondom de Korenmarkt. Voor de chique winkels kun je onder andere terecht in de moderne Vlaanderenstraat.

Eten en drinken
Van trendy tot klassieke en eigentijdse eetgelegenheden; Gent biedt het allemaal! Het juiste restaurant vinden is eenvoudig, de meeste restaurants liggen gegroepeerd in de stad volgens de menu’s die ze aanbieden.

HotelSpecials.nl tip!
Maak tijdens een hotelaanbieding Gent eens een wandeling langs de Graslei. Deze straat is gelegen aan het water van de Leie en is een levendige locatie met leuke terrasjes en prachtige gebouwen. Flaneer langs het Huis van de Vrije Schipper, het barokke Korenmetershuis en het Tolhuisje wat het kleinste huisje van Gent is. Strijk neer op een terrasje en ervaar de gezelligheid van de Graslei!