Deel dit hotel

Service & Contact

Tulip Inn Amsterdam Riverside

Provincialeweg 38, 1108 AB, Amsterdam, Nederland

Bekijk op kaart

6,9 Lees alle 689 beoordelingen

Metro en busstation in de buurt waardoor je snel in centrum bent of naar concert.

  • Goed bereikbaar
  • Modern
  • Shoppen

Tulip Inn Hotel Amsterdam Riverside ligt in Amsterdam Zuid-Oost, net buiten het centrum van de stad. Ontdek de...

Meer informatie
Vanaf
57,41
Per kamer per nacht
  • Standaard kamer non-refundable 3 nachten
6,9

Beoordeling van Tulip Inn Amsterdam Riverside

Gemiddelde beoordeling van klanten op basis van 689 beoordelingen

Lees de persoonlijke ervaringen van klanten die een verblijf in Tulip Inn Amsterdam Riverside hebben geboekt via HotelSpecials.nl. Na terugkomst hebben zij automatisch een uitnodiging ontvangen en hun beoordeling toegestuurd.

Algemene beoordeling
 
7,0

Hotel

Algemene indruk
 
7,0
Locatie / ligging
 
7,0
Prijs-kwaliteitverhouding
 
7,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
8,0
Sfeer in het hotel
 
7,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
7,0
Netheid / hygiëne
 
7,0

Hotel beoordeeld door

  • Individuele reiziger 8.6
  • Gepensioneerd stel 7.8
  • Groep 7.2
  • Zakelijke reiziger(s) 7.1
  • Gezin - kinderen vanaf 12 j. 6.9
  • Met een vriend/vriendin 6.7
  • Gezin - kinderen t/m 12 j. 6.1
  • Stel tot 35 jaar 6.1
  • Stel ouder dan 35 jaar 4.8

Hotel omschreven als

% = beoordeling hotelomschrijving door hotelgasten

  • Goedkoop / Voordelig 27%
  • Rustig gelegen 26%
  • Stop over (Tussenstop) 10%
  • Design / Hip / Trendy 9%
  • Luxe 7%

Omschrijving vergeleken met alle hotels (135) in Amsterdam

  • Bovengemiddeld
  • Gemiddeld
  • Onder gemiddeld

Bestemming geschikt voor

% = beoordeling bestemming door hotelgasten

  • Shoppen 15%
  • Restaurants 14%
  • Culturele trekpleister 14%
  • Uitgaansactiviteiten 13%
  • Wandelingen 12%

'Amsterdam' vergeleken met alle andere bestemmingen (2182)

  • Bovengemiddeld
  • Gemiddeld
  • Onder gemiddeld
3,9

Anoniem - Nederland

nl_NL 16 oktober 2017, Stel ouder dan 35 jaar

We vroegen of we mochten ruilen van kamer en dat werd toegestaan.

De 1e kamer kon geen raam open, verder zat er een grote plek in het gordijn.verder zaten er muizen in het restaurant waar ontbeten werd.wij gaven dit aan waarop geantwoord werd dat dit kwam door het oude gebouw en omdat er verbouwd werd. de volgende dag toen we weggingen. stond er een wagen van de ongedierte-bestrijding. Te laat voor ons dus.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
4,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
3,0
Locatie / ligging
 
4,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
6,0
Sfeer in het hotel
 
4,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid / hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,4

Anoniem - Nederland

nl_NL 2 oktober 2017, Stel tot 35 jaar

De kamers mogen wel gerenoveerd worden. Mijn verblijf was in een kamer waar niks gerepareerd is. Alleen maar scheuren en gaten in het behang. Ook was de kledingkast stuk met ook een gat erin. Er was geen wc borstel en ook hadden wij geen douchegel. Ben er 2 nachten verbleven en heb de afwas van de 1e dag nog op de gang zien staan toen wij het hotel verlieten bij meerdere kamers. Het waren de basis dingen die normaal in een hotel in orde horen te zijn. Vond de prijs die ik heb betaald niet de moeite waard.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
6,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
3,0
Locatie / ligging
 
8,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
6,0
Sfeer in het hotel
 
6,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid / hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,6

Anoniem - Nederland

nl_NL 1 oktober 2017, Met een vriend/vriendin

- goed bereikbaar

- parkeren kost geld.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
7,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
7,0
Locatie / ligging
 
7,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
7,0
Sfeer in het hotel
 
6,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid / hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,6

Anoniem - Nederland

nl_NL 12 augustus 2017, Met een vriend/vriendin

Goed bereikbaar

De hele gang rook naar wiet. Van avond tot aan de volgende ochtend. De meneer die een nachtdienst had was heel erg onvriendelijk en praatte erg denigrerend daarbij belde hij de politie, niet omdat wij herrie maakte maar omdat wij 2 vrienden hadden meegenomen om spullen op te halen. Terwijl er nog voor een extra kamer was betaald zodat ze even bij ons op de kamer konden blijven.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
6,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
6,0
Locatie / ligging
 
6,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
4,0
Sfeer in het hotel
 
5,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid / hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

4,9

Bentum Bentum - Nederland

nl_NL 3 juni 2017, Onbekend / Overig

De kamer was oud en in slechte staat. Kamer grenst aan een drukke weg. Toiletknop is moeilijk in te drukken. We moesten de achterkant van de tandenborstel gebruiken..

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
5,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
3,0
Locatie / ligging
 
6,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
6,0
Sfeer in het hotel
 
5,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid / hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,0

Anoniem - Nederland

nl_NL 29 mei 2017

Het restaurant zag er verzorgd uit.

- Het personeel was niet vriendelijk.
- Bediening was chaotisch en liep niet.
- Bij terugkomst in het hotel kon de 1 nog wel eten bestellen en wij niet meer: ''bittergarnituur was op''..
- Badkamer: wastafel was afgebroken, douchwater liep niet weg bleef in het bad staan, wc spoelde niet door.
- 2 1 persoonsbedden, verschoven telkens van elkaar af.
- Geen koelkast op de kamer.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (1)

Algemene beoordeling
 
5,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
5,0
Locatie / ligging
 
6,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
4,0
Sfeer in het hotel
 
5,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid / hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

3,6

Anoniem - België

nl_BE 14 januari 2018, Stel ouder dan 35 jaar

Goed gelegen

Dikke NUL. Ik had gereserveerd voor mijn moeder en mij. En ik heb in de avond doorgebeld dat ik mijn vader bij boek. Wanneer ik ter plaatse was bij betaling hebben ze voor mijn moeder en mij onbijt aangerkend en voor mijn vader niet??? De ochtend erop zijn we gaan ontbijten en ben ik tot de constatie gekomen dat ze enkel voor mij en mem moeder ontbijt hebben aangerekend en niet voor mijn vader?? Terwijl ik dit expleciet heb aangegeven! Een heel onvriedelijke receptioniste. Er was lawaaintot 4 uur in de ochtend boven onze kamer (ze waren daar een feestje aan het bouwen) en zij aan de receptie in kwestie jullie kunnen toch een commercieele geste doen want wij hebben niet geslapen. Een schande zo onvriendelijk. Ik raad het hotel echt af!

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
3,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
4,0
Locatie / ligging
 
6,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
3,0
Sfeer in het hotel
 
3,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid / hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

3,6

Werner van gelder - België

nl_BE 3 november 2016, Stel ouder dan 35 jaar

Ik kan geen enkel pluspunt aanhalen

De ligging is heel slecht volgens de site ben je op 20 min in het centerum maar het is zeker 3 kwartier reizen ik moest extra betalen om te parkeren en voor een ontbijt dat niet goed was de kamer was vuil en er lag nog vuil in de vuilbak bedden waren slecht waar ik nu nog steeds rug pijn van heb

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (1)

Algemene beoordeling
 
3,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
3,0
Locatie / ligging
 
3,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
6,0
Sfeer in het hotel
 
4,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid / hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,0

Peter Timmermans - Nederland

nl_NL 30 november 2015, Stel ouder dan 35 jaar

Is t net allemaal niet , sap wordt niet aangevuld bij t ontbijt geen föhn op de kamer moet je aan de balie vragen hond in de eetzaal die losloopt en van de grond eet . behang op de kamer hangt op veel plaatsen los al met al beneden de sterren kwaliteit die ze dragen

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (1)

Algemene beoordeling
 
6,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
5,0
Locatie / ligging
 
6,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
8,0
Sfeer in het hotel
 
7,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid / hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,0

Truus Aandewiel- van der Kwaak - Nederland

nl_NL 16 november 2015, Onbekend / Overig

Ligging aan het water, geen geluidshinder van verkeer e.d.

Bereikbaarheid, geen busverbinding in de avond.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
8,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
7,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
8,0
Sfeer in het hotel
 
8,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid / hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast