Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek de Nederlandse kust - Voor jong en oud

Kust Nederland, Nederland
Ontdek de Nederlandse kust - Voor jong en oud

Even heerlijk je gedachten de vrije loop laten en genieten van de rust? Dan is een hotel aan de Nederlandse kust een ideale bestemming om heerlijk te ontspannen. Geniet tijdens een last minute van een wandeling door de duinen of lees een goed boek terwijl je nipt van een kopje thee in een gezellig café aan de boulevard. Ook actief (water)sporten behoort tot de mogelijkheden tijdens een vakantie aan de Nederlandse kust. Overnacht in een comfortabel en sfeervol hotel in de kustprovincies van...

Ontdek Kust Nederland

Het is prima vertoeven aan de kust van Nederland met daarachter leuke steden wat een bezoek aan deze regio compleet maakt. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Bloemendaal aan Zee waar je alles vindt wat je nodig hebt voor een relaxte stranddag en waar de beste paviljoens van Nederland te vinden zijn.

Activiteiten aan de Nederlandse Kust
Ook het nabijgelegen Zandvoort met haar Circuitpark Zandvoort is een populaire kustplaats. Aan wateractiviteiten kom je hier ook niets te kort! Beoefen tijdens een hotel arrangement aan de Nederlandse Kust een van de verschillende watersporten en ga mee met een heuze garnalenkotter/garnalenboot. Ook aan land zijn er vele activiteiten en kun je een rustgevende strandrit te paard maken in de omgeving van Den Helder. Ook is het prima vertoeven in de omringende steden tijdens een weekendje aan de Nederlandse Kust.

Leuke tips
De Nederlandse kust biedt vele mogelijkheden om er lekker tussenuit te gaan. Of je nu wilt ontspannen in het rustgevende Zeeland, of juist de bruisende kustplaatsen Scheveningen en Zandvoort op wilt zoeken, in Nederland is er voor ieder wat wils. Bezoek de gezellige kustplaatsen Bergen en Egmond aan Zee en maak van hieruit een uitstapje naar het veelzijdige Alkmaar. Een weekend, midweek of week aan het strand in Noordwijk, Katwijk of Scheveningen is bovendien goed te combineren met shoppen in Den Haag. Waai tijdens een hotelarrangement aan de Nederlandse kust lekker uit op de Waddeneilanden of ga kitesurfen aan de stranden van Noord-Holland.