Deel dit hotel

Service & Contact

Verken West-Vlaanderen - Op en top België

West-Vlaanderen, België
Verken West-Vlaanderen - Op en top België

Ontdek de verschillende landschappen in West-Vlaanderen. Hier vind je bossen, polders, heuvels en vijvers. Maak een prachtige wandeltocht door deze natuur of kies voor een bestemming aan zee. In de Panne vind je het grootste duingebied van België. Breng ook zeker een bezoek aan de gezellige dorpjes die je vindt in West-Vlaanderen, zoals Veurne, Ieper en Diksmuide.

Ontdek West-Vlaanderen

Overnacht in een hotel in West-Vlaanderen en ontdek de 4 regio’s. In West-Vlaanderen vind je de Belgische kust, het Brugse Ommeland, de Leiestreek en de Westhoek. Maak tijdens een vakantie in West-Vlaanderen een avontuurlijke boottocht door de rivier de Leie en ontdek de gezellige plaatsen Oostende en Brugge. Begeef je richting de zee en het strand en struin over de boulevard met een lekker ijsje of puntzak frieten. Verken het stadshart van de leuke steden. Zo kun je in de historische stad Brugge naar een bierbrouwerij of bewonder de historische stadspoorten. Beleef een heerlijk weekend in West-Vlaanderen!

Activiteiten in West-Vlaanderen
Tijdens een vakantie in West-Vlaanderen hoef je je niet te vervelen! Dit veelzijdige gebied heeft veel leuke plekjes om te verkennen tijdens een week, midweek of weekend in de provincie West-Vlaanderen. Kies een van de leuke regio’s waar het gebied uit bestaat. Of bezoek ze allemaal tijdens een last minute West-Vlaanderen! De kust, de Westhoek, het Brugse Ommeland en de Leiestreek hebben allemaal wat anders te bieden tijdens een vakantie in West-Vlaanderen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij natuurreservaat Het Zwin aan de Belgische kust of kies een van de vele watersportactiviteiten. Even naar Frankrijk tijdens een weekje West-Vlaanderen? Dat kan makkelijk vanuit de Westhoek, dat tegen de grens van Frankrijk ligt!
Verken de regio en vind de natuur en cultuur door te fietsen of te wandelen via de routes die hiervoor zijn gemaakt. Ga tijdens een hotel aanbieding in West-Vlaanderen langs de vele musea in het gebied en leer over de oorlogsherinneringen die de provincie herbergt. Vergeet tijdens een hotel arrangement in West-Vlaanderen vooral niet te proeven van de bourgondische leefwijze en kom helemaal tot rust.

Leuke tips
West-Vlaanderen is rijk aan fietsroutes. Je ontdekt tijdens een week in West-Vlaanderen de prachtige landschappen met indrukwekkende panorama’s uitstekend tijdens een fietstocht. Verken ook de natuur langs de verrassende wandelroutes in de Leiestreek. Kijk tijdens het wandelen uit over het veelkleurig lappendeken van uitgestrekte akkers en weiden. Bekijk langs de Koekuitwandelroute het kasteel de Koekuit en strijk neer op een terras. De Tieltse stadswandeling en de Erfgoedwandelroute werden mede door de stad Tielt uitgestippeld. De route is 3 kilometer lang en leidt je langs diverse monumenten en het als werelderfgoed erkende belfort van Tielt. Er lopen tevens talloze ruiterpaden door West-Vlaanderen.