Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Rotterdam - Dé havenstad van Nederland

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

Bekijk op kaart

Ontdek Rotterdam - Dé havenstad van Nederland

De bruisende stad Rotterdam is wereldberoemd om zijn haven, de grootste van Europa. Ontdek Rotterdam tijdens een last minute zeker eens vanaf het water tijdens een rondvaart, geniet ’s zomers op een van de drukbezette terrasjes, bekijk de moderne architectuur of ga shoppen in een van de vele winkels. Kortom: voor winkelliefhebbers en enthousiaste cultuursnuivers is Rotterdam een waar paradijs!

Ontdek Rotterdam

Cultuur
Op cultureel gebied heeft Rotterdam je veel te bieden. De metropool staat vooral bekend om zijn architectuur, maar ook qua musea is de wereldstad goed vertegenwoordigd. Bezoek tijdens een hotelarrangement Rotterdam bijvoorbeeld het Maritiem Museum, fotografeer de imposante skyline en geniet van het uitzicht over de stad vanaf de Euromast.

Winkelen
Rotterdam staat garant voor uren winkelplezier! 7 dagen per week is het mogelijk om te shoppen in de Witte de Withstraat, de Koopgoot en de Nieuwe Binnenweg. De passages en winkelpleinen worden afgewisseld met gezellige terrasjes en restaurants.

Eten en drinken
Door de vele verschillende nationaliteiten van de inwoners heeft Rotterdam als bijkomend voordeel een gevarieerd aanbod aan restaurants. Eet een heerlijke Chinese maaltijd, proef een gerecht uit de Turkse keuken of geniet van sushi! Smeer ook eens het streekproduct Uierboord op je brood.

HotelSpecials.nl tip!
Breng tijdens je week of weekend in Rotterdam ook eens een bezoek aan Diergaarde Blijdorp. Reis door de werelddelen en bewonder de vele dieren. Slenter door Aziatische moerassen en zie een olifantenfamilie, duik in de ijsgrot waar je ijsberen van heel dichtbij kunt bewonderen en ontdek de prachtige onderwaterwereld in het overdekte Oceanium.