Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Düsseldorf - Gezellige binnenstad

Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Bekijk op kaart

Ontdek Düsseldorf - Gezellige binnenstad

Düsseldorf is van een klein dorpje aan de Rijn uitgegroeid tot de rijkste stad van Duitsland. Flaneer tijdens een hotelarrangement heerlijk over de chique Königsallee en ontdek de gezellige kroegen in de Altstadt, het oude centrum van Düsseldorf. De architectuur, mode, kunst en cultuur maken Düsseldorf tot een veelzijdige stad.

Ontdek Düsseldorf

Cultuur
Waar buursteden in het Ruhrgebied uitblonken in de industrie, richtte Düsseldorf zich voornamelijk op kunst en cultuur. Dat is een goede stap gebleken met onder andere het NRW-Forum, waar je wisselende tentoonstellingen kunt bekijken. Bekijk ook de prachtige bezienswaardigheden zoals het voormalig jachtpaleis Slot Benrath en de moderne wijk Medienhafen.

Winkelen
Düsseldorf is een winkelstad pur sang. Met de wereldberoemde Königsallee, de sfeervolle kerstmarkt in november en december en de talrijke boetiekjes zijn shopliefhebbers helemaal op hun plek in deze stad.

Eten en drinken
Ontdek eens het bourgondische element van Düsseldorf. Proef in een van de tavernen in het historische centrum typische streekgerechten zoals Rheinischer Sauerbraten (rundvlees met druiven en amandelen) of Sauerkraut mit Eisbein (varkenspoot met zuurkool). Geniet ook van een biertje in een van de Duitse bierhuizen!

HotelSpecials.nl tip!
Schaf tijdens een last minute Düsseldorf bij de Tourist-Informationen een WelcomeCard aan. Hiermee krijg je gratis of met flinke korting toegang tot musea, bezienswaardigheden en activiteiten. Maak bijvoorbeeld een rondvaart over de Rijn. Bovendien maak je met de WelcomeCard onbeperkt gebruik van het openbaar vervoer in de stad. Eenvoudig en voordelig dus!