Deel dit hotel

Service & Contact

Ontdek Blankenberge - Knusse badplaats

Blankenberge, West-Vlaanderen, België

Bekijk op kaart

Ontdek Blankenberge - Knusse badplaats

Zowel in de zomer als in de winter is de badplaats Blankenberge een populaire vakantie bestemming! Geniet tijdens een week, midweek of weekend van een ontspannen verblijf in deze bruisende plaats aan de Belgische kust. Blankenberge heeft een levendig centrum en talloze bezienswaardigheden. Beleef een heerlijke midweek in Blankenberge in een sfeervol hotel aan de kust of in het centrum. Bestel een pannetje mosselen aan de boulevard en kijk uit over het lange strand en de schuimende branding.

Ontdek Blankenberge

Cultuur
Boek een hotelarrangement in Blankenberge en bezoek het cultuurcentrum Blankenberge. De gebouwen van dit centrum zijn op loopafstand van elkaar en beschikken over alle informatie over de cultuur en feestelijkheden. Bezoek ook de vuurtoren Blankenberge met een heus Zeemuseum binnen of neem een kijkje bij het Oud Stadhuis welke het oudst bewaarde burgerlijke gebouw van Blankenberge is en inmiddels een beschermd monument.

Winkelen
Shopliefhebbers zullen het zeker naar hun zin hebben tijdens een week in deze kustplaats. In het centrum zijn er veel gezellige straatjes met leuke winkels. Geniet tijdens het winkelen van een hapje en een drankje op een van de gezellige terrasjes. Bezoek tijdens een nachtje Blankenberge ook eens het winkelcentrum New Continental met verschillende leuke winkels.

Eten en drinken
Zowel aan de zee als in de binnenstad is het culinair genieten tijdens een weekendje Blankenberge. Er zijn veel verschillende soorten restaurantjes en terrasjes waar het prima te vertoeven is tijdens een weekje Blankenberge. Zowel in het centrum als aan zee is het genieten.

HotelSpecials.nl tip!
Verblijf met een hotelarrangement in Blankenberge en wandel over het 3,3 kilometer lange strand en de Zeedijk met leuke winkeltjes, gezellige terrassen en sfeervolle restaurants. Maar ook in het centrum van Blankenberge is genoeg te zien en te doen. Bewonder tijdens een stadswandeling het Huisje van Majutte, het Oud Stadhuis, de jachthaven en de prachtige pier, die bestaat uit een 350 meter lange wandelbrug in zee. Ook ’s avonds is Blankenberge een bruisende plaats. Geniet met een hotelaanbieding in Blankenberge van een gezellig diner in een van de vele restaurants. Ook in de vele cafés in Blankenberge vind je een en al gezelligheid en in het casino kan je een gokje wagen in een sfeervolle ambiance.