Deel dit hotel

Service & Contact

Verken Arnhem - Laat je verrassen

Arnhem, Gelderland, Nederland

Bekijk op kaart

Verken Arnhem - Laat je verrassen

De sfeervolle stad Arnhem in de provincie Gelderland behoort tot een van de leukste steden van Nederland. In 2007 en 2009 is deze stad daarom ook uitgeroepen tot ‘beste binnenstad van Nederland’. Boek een week, midweek of weekend in Arnhem en maak kennis met de talloze musea of wandel door de gezellige straatjes. ’s Zomers geniet je op een van de vele terrasjes van een glas wijn en ’s winters warm je in een café lekker op met een kopje warme chocolademelk.

Ontdek Arnhem

Cultuur
Deze gezellige stad kent een rijke geschiedenis waarbij het altijd een belangrijk vervoerspunt is geweest. Bezoek tijdens een weekendje Arnhem ook het Ariborne Museum over de “slag om Arnhem”. Daarnaast zijn er nog meer musea te bezoeken zoals het Kröller-Müller museum, het Openluchtmuseum en het actieve Nederlandse Watermuseum.

Winkelen
Deze aantrekkelijke en veelzijdige stad is een prima bestemming voor een weekje ertussenuit. Shoppers zullen zich hier helemaal kunnen uitleven. Deze levendige stad behoort tot de leukere winkelsteden van Nederland met een gezellige binnenstad en ruim aanbod winkels. Bezoek de hoofdwinkelstraten zoals de Roggestraat, Ketelstraat en Grote Oord of ontdek de bijzondere kleine winkelstraatjes. Geniet tijdens een zonnige middag op de Korenmarkt van de vele terrasjes en restaurantjes.

Eten en drinken
Arnhem biedt een ruim aanbod restaurantjes en cafeetjes. Geniet van een hapje en een drankje aan de gezellige Korenmarkt of in een van de vele bruine cafés. Welke keuze je ook maakt het is culinair genieten tijdens een weekje in Arnhem.

HotelSpecials.nl tip!
Bekijk het aanbod van hotels in Arnhem en boek een geweldig hotelarrangement in Arnhem! In deze stad is genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het Nederlands Openluchtmuseum waar je meer leert over de geschiedenis van Nederland. Of bezoek Burgers’ Zoo, waar jij je voor even in de woestijn of in het tropisch regenwoud waant. Ook winkelliefhebbers zitten goed tijdens een weekend in Arnhem! Op zaterdag vindt je op het Kerkplein de bekendste markt van de stad. Struin door de smalle straatjes, de historische Rijnstraat en het moderne Musiskwartier voor een ruim aanbod aan grotere winkelketens en kleine boetiekjes.