Deel dit hotel

Service & Contact

Wie zijn wij?

Onze labels

HotelSpecials.nl is opgericht in 2002. Dit label is onderdeel van Hotel Booker B.V. en BookerZzz, evenals HotelSpecials.de (Duitsland), HotelSpecials.be (België), HotelSpecials.at (Oostenrijk),  HotelSpecials.se (Zweden), HotelSpecials.dk (Denemarken), HotelSpecials.no (Noorwegen). Als Hollandse voordeelspecialist werkt HotelSpecials nauw samen met ruim 5000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië.

Bedrijfsinfo

Samen met zusteronderneming Bungalow Booker B.V. heeft Hotel Booker B.V. 110 medewerkers in dienst, met als standplaats hartje Haarlem. Beide ondernemingen realiseerden samen in 2013 meer dan 500.000 boekingen. Het aanbod van hotels en Bed & Breakfasts groeit dagelijks op HotelSpecials. Meer bedrijfsgegevens vind je hier

Vaker lekker weg

Als je regelmatig er even tussenuit wilt, wil je weten wat er te koop is. Want hoe meer voordeel je weet te pakken, hoe vaker je weg kunt. Wij bieden je daarom een groot aanbod van steeds weer nieuwe hoteldeals waar je lekker in kunt grasduinen. Laat je op onze website inspireren door wisselende thema’s, leuke specials en scherpe aanbiedingen.

Voordeel zonder gedoe

Geen bla bla en kleine lettertjes maar snel een helder en aantrekkelijk aanbod. Met de leukste plekken in en om Nederland, dus goed bereikbaar en betaalbaar. Op die manier kun je veel vaker lekker weg. Want als je onze deals vergelijkt met die van andere aanbieders, zie je vanzelf dat we voordeliger zijn. Niet voor niets bieden we je de laagste prijsgarantie.

De beste deals

We maken het zoeken en boeken van hotels leuker, gemakkelijker en duidelijker. En we geven je alles in handen om steeds de beste deals naar je toe te halen. Want we hebben veel te bieden, maar wat jij leuk vindt, weet je tenslotte zelf het best. Wat dacht je van onze Specials, Secret Hotelsarrangementen, of stedentrips? Ook voor last minutes ben je bij ons aan het juiste adres!

Hotelaanbod

De afgelopen jaren heeft HotelSpecials zich zorgvuldig verdiept in de behoefte aan korte hotelvakanties. Daarmee hebben we met onze partnerhotels in NederlandBelgiëDuitslandLuxemburgFrankrijkOostenrijkZweden en Denemarken in totaal ruim 1 miljoen overnachtingen gerealiseerd. Inmiddels zijn ruim 5000 hotels bij ons aangesloten en dit aantal groeit dagelijks. Wil je weten wat onze klanten van de hotels vinden? Lees de beoordelingen op de hotelpagina's.

Service

Onze ervaren Account Managers helpen je dagelijks graag om maximaal te profiteren van onze hotelaanbiedingen, waarbij we jouw behoeftes als uitgangspunt nemen. In totaal werken er 110 medewerkers bij HotelSpecials om de beste service en deals te verzorgen. Wil je contact met ons opnemen? Kijk dan op onze contactpagina.

Ambitie

Een hotel boeken kan een stuk leuker, helderder en voordeliger, dat is onze visie. We willen de eerste keus zijn voor korte trips en duidelijker, inspirerender en voordeliger zijn dan andere spelers in de reisbranche.

Onze missie is om jou te verrassen met voordeel, gemak en plezier. Duidelijkheid staat voorop bij het boeken van de leukste plekken en beste hoteldeals in en om Nederland. Wij hebben de ambitie om je continue toegang te geven tot unieke deals met zoveel voordeel dat je er vaker even tussenuit kunt.