Deel dit hotel

Service & Contact

Run op last minutes na uitschakeling Nederland op het WK

Haarlem, 14 juli 2014 – Nederlanders pakken massaal hun koffers om er even tussenuit te gaan na de uitschakeling van Oranje en het einde van het WK in Brazilië. Boekingswebsites HotelSpecials.nl en BungalowSpecials.nl zien het aantal boekingen sinds vorige week snel stijgen. Het gaat voor beide partijen om een stijging van ruim 20%. Vooral de last minutes zijn erg populair.

In de zomer zijn last minutes altijd al populairder dan in de rest van het jaar. De tijd tussen het boeken en de aankomstdatum is in dit seizoen maar liefst 3 keer korter dan in de rest van het jaar. “Deze trend is nu helemaal overduidelijk door de uitschakeling van Oranje tijdens de halve finale van het WK. Hierdoor zien we een ware run op last minutes,” aldus Dennis van Allemeersch, directeur van HotelSpecials.nl.

Om in te spelen op de groeiende last minute behoefte heeft HotelSpecials.nl de vernieuwde Last Minute Specials gelanceerd. Daarnaast wordt het team van HotelSpecials.nl volop ingezet om voordelige last minutes aan het aanbod toe te voegen.