Deel dit hotel

Service & Contact

Mainport Design hotel uitgeroepen tot Beste Hotel van Nederland

Haarlem, 23 februari 2015 – Mainport Design Hotel in Rotterdam heeft vandaag de HotelSpecials Award voor Beste hotel van Nederland gewonnen. Het 5-sterrenhotel is door gasten van boekingssite HotelSpecials beoordeeld met een 9. Ieder jaar worden de HotelSpecials Awards uitgereikt aan de beste hotels in Nederland, België en Duitsland. Deze prijzen zijn gebaseerd op de beoordelingen van hotelgasten. In 2014 zijn er meer dan 109.000 reviews ingediend op HotelSpecials.

Mainport Design Hotel is vorig jaar al in de prijzen gevallen maar wint dit jaar voor het eerst de prijs voor Beste hotel van Nederland. Het luxe hotel wordt door de gasten van HotelSpecials vooral geroemd om de perfecte ligging, het luxe ontbijt en het vriendelijke personeel. De 9 is ook mede te danken aan de uitstekende wellness faciliteiten. Naast de award voor Beste hotel van Nederland is het hotel eveneens uitgeroepen tot het Beste hotel van Zuid-Holland en het Beste hotel van Rotterdam. ‘’Vorig jaar al het Beste wellness hotel van Nederland en Beste hotel van Rotterdam. Nu, 1,5 jaar na de opening, ook al uitgeroepen tot het Beste hotel van Nederland! Een titel waar wij heel erg trots op zijn en alle Hotelspecials gasten erg dankbaar voor zijn’’ aldus Hans van Schaik, General Manager van Mainport Design Hotel.

Nieuwkomers dit jaar zijn Hotel de Wageningsche Berg, welke de award voor Beste luxe hotel van Nederland en Beste hotel van Gelderland wint. Ook De Zilveren Maan wint dit jaar voor het eerst een prijs, zowel voor Beste Bed & Breakfast van Nederland en Beste pittoreske hotel van Nederland. Het Beste wellness hotel van Nederland is dit jaar Wellness & Hotel Thermen Bussloo geworden.

Hotelketen Van der Valk is dit jaar weer goed vertegenwoordigd, maar liefst 11 Van der Valk hotels vallen in de prijzen. Het nieuwe Van der Valk Uden-Veghel, beoordeeld met een 9, mag zich nu al het Beste hotel van Noord-Brabant noemen. Van der Valk Hotel Dordrecht sleept opnieuw de awards in de wacht voor Beste hoteldiner van Nederland en Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.  

In België is Hotel Harmony in de prijzen gevallen. Het charmante 4-sterrenhotel in Gent mag zich dit jaar voor het eerst Beste hotel van België noemen. Eveneens wint dit hotel de prijzen voor Beste hotel in Gent en Beste design hotel van België. Het Duitse Hotel Palace Berlin is ook dit jaar weer onverslaanbaar. Het 5-sterrenhotel in hartje Berlijn is voor de 3e keer op een rij winnaar van de award voor Beste hotel van Duitsland, Beste hotel in Berlijn en Beste prijs-kwaliteitverhouding van Duitsland.

Benieuwd welke hotels nog meer in de prijzen zijn gevallen? Bekijk dan het complete overzicht op de blog van HotelSpecials.