Deel dit hotel

Service & Contact

Hotel Restaurant de Wolfsberg is beste hotel van Nederland

Gelderland populair tijdens HotelSpecials.nl Awards 2011

Haarlem, 15 februari 2012 – Hotel Restaurant de Wolfsberg in het Gelderse Groesbeek wint de Award “Beste hotel van Nederland” met een gemiddelde van 8,9. Deze hoge score is te danken aan een uitstekende algemene beoordeling, maar vooral de klantvriendelijkheid, ligging en sfeer springen eruit. Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem is dit jaar met een 9,3 het beste hotel van de HotelWeek. Hotels in Gelderland zijn opvallend populair op HotelSpecials.nl, zo blijkt uit de Award winnaars 2011.

Hotels Gelderland populair onder Nederlanders

Opvallend is dat de oostelijke provincie Gelderland dit jaar goed is vertegenwoordigd in de gehele winnaarslijst en prominente Awards in de wacht sleept. Er worden namelijk 13 Awards in Gelderland uitgereikt. De reistrend is te verklaren doordat Gelderland veel te bieden heeft, zowel op het gebied van natuur, cultuurhistorie en attracties. Topbestemmingen in deze provincie zijn Harderwijk en Arnhem.

Awards voor divers hotelaanbod

Het 17 kamers tellende Hotel Restaurant de Wolfsberg wint voor het eerst een HotelSpecials.nl Award. Remco Hofstede (directeur HotelSpecials.nl) stelt: “Met de Awards willen we onze waardering uiten voor alle winnende hotels die bij ons zijn aangesloten. Naast de grotere cityhotels vallen ook Bed & Breakfasts en kleinschalige hotels in de prijzen, zoals Hotel Restaurant de Wolfsberg. Dit benadrukt precies ons gevarieerde aanbod.”

Prijzenregen

Sommige hotels vallen dit jaar vaak in de prijzen. Zo ook 5-sterrenhotel Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel in Den Haag, dat in de categorieën Beste wellness hotel, luxe hotel én romantische hotel van Nederland wint. Ook vinden we 4-sterrenhotel Hotel Kasteel Terworm in Heerlen en design hotel Boutique Hotel Lumière – Hampshire Classic, die vorig jaar streden om de titel “Publieksprijs Beste hotel van Nederland”, met 3 prijzen terug in deze lijst. Naast de bekende tophotels is het opmerkelijk dat het aantal nieuw geopende Van der Valk hotels al snel de top heeft bereikt.

Lees het complete overzicht van de Award winnaars 2011 op de blog van HotelSpecials.nl. Bekijk ook de reportage van het beste hotel van Nederland (Hart van Nederland, SBS6) en de website met perspublicaties, foto's en de mening van gasten over het Beste hotel van Nederland.

Beoordelingen bepalen Award-winnaars

HotelSpecials.nl deelt de Awards uit op basis van de beoordelingen van haar boekers. Gasten kunnen namelijk na hun verblijf hun mening geven over het hotel, de omgeving en activiteiten in de buurt. HotelSpecials.nl publiceert de beoordelingen om boekers een objectief en onafhankelijk beeld te geven van de hotels op de website. Momenteel staan er ruim 200.000 beoordelingen online.

Over HotelSpecials.nl

HotelSpecials.nl is opgericht in 2002 en onderdeel van Hotel Booker B.V., evenals HotelSpecials.be en HotelSpecials.se. Als Hollandse voordeelspecialist werkt HotelSpecials.nl nauw samen met ruim 3500 hotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Dit aantal groeit dagelijks.

De missie van HotelSpecials.nl is om hotelboekers te verrassen met voordeel zonder gedoe. Geen kleine lettertjes, wel steeds de leukste plekken en beste hoteldeals in en om Nederland. Samen met zusteronderneming Bungalow Booker B.V.  heeft zij 110 medewerkers in dienst, met als standplaats hartje Haarlem. Beide ondernemingen realiseerden samen in 2011 415.000 boekingen.