Deel dit hotel

Service & Contact

Over HotelSpecials.nl

Vaker lekker weg

Als je regelmatig er even tussenuit wilt, wil je weten wat er te koop is. Want hoe meer voordeel je weet te pakken, hoe vaker je weg kunt. Wij bieden je daarom een groot aanbod van steeds weer nieuwe hoteldeals waar je lekker in kunt grasduinen. Laat je op onze website inspireren door wisselende thema’s, leuke specials en scherpe aanbiedingen.

Voordeel zonder gedoe

Geen bla bla en kleine lettertjes maar snel een helder en aantrekkelijk aanbod. Met de leukste plekken in en om Nederland, dus goed bereikbaar en betaalbaar. Op die manier kun je veel vaker lekker weg. Want als je onze deals vergelijkt met die van andere aanbieders, zie je vanzelf dat we voordeliger zijn. Niet voor niets bieden we je de laagste prijsgarantie.

Nieuwsbrief met topaanbiedingen

Als je je abonneert op onze wekelijkse nieuwsbrief wordt het allemaal nog leuker. Naast de beste tips voor Specials en arrangementen sturen we je namelijk verrassende exclusieve aanbiedingen met extra korting die je nog meer voordeel en plezier uit je verblijf laat halen. Als nieuwsbrieflezer krijg je elke week de leukste aanbiedingen en allerscherpste deals!

De beste deals

We maken het zoeken en boeken van hotels leuker, gemakkelijker en duidelijker. En we geven je alles in handen om steeds de beste deals naar je toe te halen. Want we hebben veel te bieden, maar wat jij leuk vindt, weet je tenslotte zelf het best. Wat dacht je van onze Specials, Secret Hotels, arrangementen, of stedentrips? Ook voor last minutes ben je bij ons aan het juiste adres!

Hotelaanbod

De afgelopen jaren heeft HotelSpecials.nl, onderdeel van BookerZzz, zich zorgvuldig verdiept in de behoefte aan korte hotelvakanties. Daarmee hebben we met onze partnerhotels in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Zweden en Denemarken in totaal ruim 1 miljoen overnachtingen gerealiseerd. Inmiddels zijn ruim 4000 hotels bij ons aangesloten en dit aantal groeit dagelijks. Wil je weten wat onze klanten van de hotels vinden? Lees de beoordelingen op de hotelpagina's.

Service

Onze ervaren Account Managers helpen je dagelijks graag om maximaal te profiteren van onze hotelaanbiedingen, waarbij we jouw behoeftes als uitgangspunt nemen. In totaal werken er 110 medewerkers bij HotelSpecials.nl om de beste service en deals te verzorgen. Wil je contact met ons opnemen? Kijk dan op onze contactpagina.

HotelSpecials.nl ….en we gaan er weer even tussenuit