Deel dit hotel

Service & Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Met de HotelSpecials nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste hoteldeals én blijf je op de hoogte van dé hotelactie van het jaar, HotelWeek!. Wij bieden voor ieder wat wils, van waanzinnige stedentrips tot een volledig verzorgd wellnessweekend. Je vindt gegarandeerd een hotel dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Wekelijks ontvang je als eerste al onze scherpe aanbiedingen zodat je niet verder hoeft te zoeken. Word je al nieuwsgiering naar onze Specials?

> Meld je nú aan voor de nieuwsbrief!

Goed om te weten

  • Wij bewaren en gebruiken uitsluitend uw gegevens (e-mailadressen en telefoonnummer) die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. De opgegeven gegevens gebruiken wij bijvoorbeeld voor het verzenden van de reserveringsbevestiging en de hotelbeoordeling. Tevens gebruiken wij uw informatie voor marketingactiviteiten, zoals is toegestaan volgens de wet, inclusief 3rd party (marketing) doeleinde. Bekijk hier ons privacy statement over de verwerking van persoonlijke gegevens;

  • Het is altijd mogelijk om je af te melden voor de nieuwsbrief van HotelSpecials.nl via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.
Beloftes HotelSpecials