Deel dit hotel

Service & Contact

Duizenden potentiƫle bezoekers

Direct aanmelden

HotelSpecials is onderdeel van Hotel Booker B.V., dé specialist met 15 jaar ervaring in de hotelbranche. Samen met de andere internationale labels van HotelSpecials en ons zusterbedrijf BungalowSpecials, zijn wij een van de grootste specialisten op het gebied van hotels in Europa.

Hoe meld ik mijn hotel aan?

Leer ons kennen

 Wat doen wij? 
Uw bezoeker is onze bezoekers. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat uw wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of u nu de boekingen wilt verhogen in het laagseizoen of een nieuw klantsegment wilt aanboren, samen werken we er aan om dit te realiseren.

 Wat doet u? 
U bent altijd zelf in beheer over uw hotel op onze website. En dat is super handig want dit betekent dat u gemakkelijk zelf de presentatie van uw hotel kunt aanpassen. Maar het betekent ook dat u zelf de beschikbaarheid kunt aanpassen wanneer u maar wilt. 

 Waarom zijn wij speciaal?
Door deel te nemen aan onze Specials en campagnes, kunt u uw kansen op een hogere ranking op onze websites vergroten. Maar dat is niet alles want het aantrekken van de juiste klantsegmenten die passen bij uw accommodatie en producten verhoog je daarmee ook.

 Marketing & Communicatie
Onze online marketing experts zorgen voor relevant verkeer en online zichtbaarheid. Daarnaast controleert ons internationale team van content specialisten de aangeleverde content om zo de bezoeker van onze website te inspireren voor een verblijf in uw accommodatie. 

 Innovatie & Data Analyse
We zijn ondernemers en streven naar de best mogelijke beleving voor onze klanten. Het monitoren en optimaliseren van de klantbeleving staat centraal bij ons team van UX designers. Maar dat is niet alles, ons IT team gebruikt de nieuwste en meest innovatieve technologieën en onze uitmuntende service desk is het eerste contact moment voor onze klant, zowel voor, tijdens en na de boeking.

 Geen verborgen kosten
Onze samenwerking is gebaseerd op het "no cure, no pay" principe. Met andere woorden, word je accommodatie niet geboekt, dan betaalt u niets.

 Wat als ik mij heb aangemeld? 
Dan kunnen wij aan de slag om alle gegevens te controleren die u als hotel heeft opgegeven. Vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met u op om ons Extranet even toe te lichten. Uiteraard ontvangt u ook een inlog van het Extranet om zelf aan de slag te gaan.