Deel dit hotel

Service & Contact

Beloftes

Jij wil toch ook zorgeloos je vakantie boeken? Daarom ben je bij HotelSpecials aan het juiste adres. Wij zijn nameljik al meer dan 15 jaar dé specialist in de hotelbranche en weten jouw wensen te combineren met de beste hotels waardoor je de beste Specials krijgt. Dit alles met een persoonlijke serivce gericht op de behoefte van jou als onze klant. 

De beste Specials

Specials zijn speciaal voor jou samengesteld met altijd een goede korting, lekker ontbijt of een waardevolle extra! Zo is er de 3=2 Special waar je een gratis nacht krijgt, ideaal voor een weekendje weg. Of de Wellness Special waar je elke dag gratis toegang tot de wellness krijgt. Wil je weten welke Special het beste bij jou past? Bekijk dan alle Specials

Om deze Specials voor jou samen te stellen werkt ons team van accountmanagers elke dag samen met onze hotelpartners om zo de beste Specials te regelen. Jouw wensen staan hierbij centraal en wij doen dan ook alles om jouw wensen te matchen met de beste Specials en de beste hotels Op Specials berekenen wij servicekosten. Zo kunnen wij steeds de beste Specials voor jou blijven regelen en vind je gemakkelijk een Special naar wens. 

Persoonlijke service

Qua techniek en ontwerp is de website specifiek op de behoefte van onze gebruikers gericht. Meer interactie, continu verbeterde zoek- en filtermogelijkheden en een heldere weergave van ons aanbod dragen bij aan een gebruiksvriendelijke website om het jou zo leuk en eenvoudig mogelijk te maken. Heb je onverhoopt toch nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze Service Desk en helpen wij jou graag verder. 

Waar voor je geld

HotelSpecials is continu op zoek naar de beste aanbiedingen voor jou. Zo kun jij vaker en voordeliger kort weg en profiteer je van de beste prijs voor de kamers van onze hotelpartners. Zo bestaat ons aanbod uit weekendjes weg en voordelige last minutes.