Deel dit hotel

Service & Contact

Verfijn zoekresultaat

Landen
Prijs per kamer per nacht
-

Vul de velden in of sleep.

Hotelfaciliteiten
Klantwaardering
Sterren
Hotels per regio
Type accommodatie
Bestemming geschikt voor
Klantwaardering kamers

Holiday Inn hotels

Verblijf in een Holiday Inn hotel

Overnachten midden in een historisch centrum, naast een spannend attractiepark of vlak bij een gezellige stad, bij de hotels van de Holiday Inn keten is aan alle wensen gedacht. Kies voor een stad in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en geniet optimaal van de vele faciliteiten waar deze hotels over beschikken. Een net gerenoveerd hotel, gratis Wi-Fi, een ruime parking en een restaurant waar je voor culinaire verassingen staat! Al met al is overnachten in een Holiday Inn hotel een feest!

Boek een Holiday Inn hotel

In of nabij het centrum van een stad, culinair genieten en vele faciliteiten staan garant voor een heerlijk weekend weg in een Holiday Inn hotel. Bezoek historische monumenten, ontspan in het wellness center of ga shoppen in de binnenstad van een van de topbestemmingen. Bekijk daarom snel de beste aanbiedingen van de Holiday Inn hotels op HotelSpecials.nl en boek een heerlijk verblijf in een Holiday Inn hotel in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk!

Bekijk ook deze pagina's:

Holiday Inn hotels Nederland
Holiday Inn hotels België
Holiday Inn hotels Duitsland
Holiday Inn hotels Frankrijk

Holiday Inn hotels

Overnachten in een Holiday Inn hotel staat garant voor een comfortabel en luxe verblijf. Geniet van de vele faciliteiten in de 3- en 4-sterrenhotels die vaak in en om het centrum van een stad liggen. Een duik in het binnen- of buitenzwembad, gratis Wi-Fi en goede parkeermogelijkheden zijn hoogtepunten van een Holiday Inn hotel. Naast hotels in Nederland heeft Holiday Inn ook hotels in België, Duitsland en Frankrijk!

Getoond: 1-1 van 1 beschikbare hotels

  • 15 min. naar het centrum
  • Gratis fietsverhuur
  • Voordeel Special
Gratis wifi

Holiday Inn Düsseldorf-Neuss ligt op een rustige locatie aan de rand van Düsseldorf. Verken de veelzijdige stad, snuif cultuur in de Altstadt en ga uitgebreid winkelen in het centrum.

  • Voordeel Special
  • Inclusief ontbijt
Incl. citytax ,excl. servicekosten per boeking €10 bij 1 nacht en €15 bij meerdere
Bekijk hotel
Vanaf
69,-
Per kamer per nacht