Deel dit hotel

Service & Contact

Carlton de Brug

Arkweg 3-17, 5731 PD, Mierlo, Nederland

Bekijk op kaart

7,4 Lees alle 1705 beoordelingen

Mooie nieuwe clubrooms, erg lekkere welness en zwembad, kwaliteit ontbijt erg goed!

  • Nabij Eindhoven
  • Zwembad en sauna
  • Tennis en bowling

Hotel Carlton De Brug ligt in Mierlo en is de perfecte locatie voor ontspanning en inspanning. Verken de prachtige...

Meer informatie
Vanaf
65,-
Per kamer per nacht
  • CLUB Room

De kaart wordt geladen ...

Legenda

  • Huidig hotel

Afstanden vanaf het hotel

  • Centrum : 1 km.
  • Treinstation Helmond Brandevoort: 5 km.
  • Bushalte Brugstraat: km.
  • Luchthaven Eindhoven Airport: 20 km.

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam, Utrecht, Den Bosch

Volg de borden Eindhoven op de A2/E25. Passeer de ring 's-Hertogenbosch en blijf de borden naar Eindhoven volgen. In Eindhoven volgt u de borden Helmond. Op de A270, tussen Eindhoven en Helmond, neemt u bij de verkeerslichten de afslag rechts richting Mierlo. U blijft deze weg volgen door bij elke rotonde rechtdoor te rijden. Na de laatste rotonde gaat u met de bocht mee naar rechts. Carlton De Brug vindt u vervolgens na het bruggetje in de eerste straat links.

Vanuit Maastricht

Op de A2/E25 rijdt u richting Eindhoven. Vlak voor Eindhoven volgt u op een groot verkeersplein (Leenderheide) de borden Venlo. U bevindt zich nu op de A67/E34. U neemt de afslag Geldrop/Heeze en volgt de borden Geldrop. In Geldrop volgt u de borden Mierlo. Reeds voor Mierlo ziet u 'De Brug' aangegeven staan op de ANWB-borden.

Vanuit Breda/Tilburg

Op de A58 volgt u vlak voor Eindhoven de borden richting Helmond en blijft deze borden volgen. Op de A270, tussen Eindhoven en Helmond, neemt u bij de verkeerslichten de afslag rechts richting Mierlo. U blijft deze weg volgen door bij elke rotonde rechtdoor te rijden. Na de laatste rotonde gaat u met de bocht mee naar rechts. Carlton De Brug vindt u vervolgens na het bruggetje in de eerste straat links.

Vanuit Venlo

Vanaf de A67/E34 neemt u de afslag Geldrop/Heeze en volgt u de borden Geldrop. In Geldrop volgt u de borden Mierlo. Reeds voor Mierlo ziet u 'De Brug' aangegeven staan op ANWB-borden.

Vanuit Eindhoven

U kiest vanaf de rondweg van Eindhoven voor de richting Geldrop. In Geldrop volgt u de borden Mierlo. Reeds voor Mierlo ziet u 'De Brug' aangegeven staan op de ANWB-borden.

Vanuit Nuenen

Vanuit Nuenen gaat u richting Helmond vanuit de A270. Bij het inrijden van de gemeente Heldmond vanaf de A270, slaat u rechtsaf bij de verkeerslichten richting Mierlo. U blijft deze weg volgen door bij elke rotonde rechtdoor te rijden. Na de laatste rotonde gaat u met de bocht mee naar rechts. Carlton De Brug vindt u vervolgens na het bruggetje in de eerste straat links.

Vanuit Helmond

Via de Heeklaan of Mierloseweg (overgaand in de Hoofdstraat door Mierlo-Hout) komt u op een rotonde. Daar volgt u de borden Mierlo en gaat u op de eerste rotonde linksaf. Na de laatste rotonde gaat u met de bocht mee naar rechts. Carlton De Brug vindt u vervolgens na het bruggetje in de eerste straat links.