Veelgestelde vragen

Wil je met een grote groep naar een hotel?

 • Wat is een groepsboeking?

  Een groepsboeking is een boeking van 10 of meer kamers. Per hotel kan je bekijken of het hotel beschikbaarheid heeft voor de groep. Je kan, afhankelijk van de beschikbaarheid, per boeking tot maximaal 20 kamers boeken via onze website. Heb je hier toch nog vragen over? Neem dan contact op met onze Service Desk op via WhatsApp (06-38482139).

 • Kan ik meerdere kamers boeken?

  Ja, dat kan afhankelijk van de beschikbaarheid bij het hotel. Op onze website kun je tot maximaal 20 kamers zoeken naar het gewenste hotel en de gewenste datum voor je verblijf.

 • Wat zijn de annuleringsvoorwaarden bij een groepsboeking?

  Voor een groepsboeking, gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Wil je weten welke voorwaarden op jouw boeking van toepassing zijn? Neem dan contact op met onze Service Desk op via WhatsApp (06-38482139). 

 • Kan ik een groepsboeking nog annuleren?

  Dit is afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden. Deze zijn vaak afwijkend van een individuele boeking. Onze Service Desk informeert je graag over de voorwaarden en mogelijkheden. Neem contact op met onze Service Desk op via WhatsApp (06-38482139).

 • Kan ik extra's bijboeken bij een groepsboeking?

  Wanneer het hotel extra's aanbiedt als een welkomstdiner of fietshuur, vind je dit terug op de website. Heb je vragen over de extra's, neem dan contact op met onze Service Desk op via WhatsApp (06-38482139). Het is helaas niet mogelijk andere extra's te bieden dan genoemd op de website (als bijvoorbeeld een vergaderzaal). Hiervoor kan je direct contact opnemen met het hotel.

 • Hoe kan ik contact opnemen met HotelSpecials.nl?

  De Service Desk is 7 dagen per week geopend en is bereikbaar via WhatsApp, telefonisch en per mail. Kijk hier voor openingstijden en contactmogelijkheden.

 • Waarom staan de telefoonnummers van de hotels niet vermeld?

  De Specials die getoond worden op HotelSpecials.nl zijn alleen via ons te reserveren. Indien je specifieke vragen hebt over het hotel, kan onze Service Desk deze voor je beantwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op