Deel dit hotel

Service & Contact

Wie zijn wij?

Onze labels

HotelSpecials.nl is opgericht in 2002. Dit label is onderdeel van Hotel Booker B.V. en BookerZzz, evenals HotelSpecials.de (Duitsland), HotelSpecials.be (België), HotelSpecials.at (Oostenrijk),  HotelSpecials.se (Zweden), HotelSpecials.dk (Denemarken), HotelSpecials.no (Noorwegen). Als Hollandse voordeelspecialist werkt HotelSpecials.nl nauw samen met ruim 4000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië.

Bedrijfsinfo

Samen met zusteronderneming Bungalow Booker B.V. heeft Hotel Booker B.V. 110 medewerkers in dienst, met als standplaats hartje Haarlem. Beide ondernemingen realiseerden samen in 2013 meer dan 500.000 boekingen. Het aanbod van hotels en Bed & Breakfasts groeit dagelijks op HotelSpecials.nl. Nieuw zijn de exclusieve Air Miles acties!

Mijlpalen

HotelSpecials.nl eindigde in 2013 op nummer 5 in de WUA! Top 100 Websites. In 2012 is HotelSpecials.nl genomineerd voor de Thuiswinkel Awards, in de categorie Reizen & Vrije tijd. Andere mijlpalen en prijzen die HotelSpecials.nl de afgelopen jaren heeft behaald; Deloitte Technology Fast 50 (2008 – 2012), Sprout Challenger, 2e prijs WUA! Web Performance van 61 reissites (2010) en nominatie voor de High Growth Award voor regio Noord-Holland (2011).

Voor ieder wat wils

Hotel Booker B.V. is een van de snelst groeiende organisaties voor het online boeken van een hotelverblijf. Consumenten met een specifieke zoekopdracht, interesse in leuke acties, een prijsbewuste instelling of inspiratiezoekers met eigen thema’s, specials en aanbiedingen, zijn hier aan het juiste adres.

Acties

HotelSpecials.nl biedt allerlei acties aan. Denk aan verrassende Secret Hotels, de DagAanbieding, WeekAanbieding en onze 3=2 acties. Verder is HotelWeek.nl, voordelig overnachten in luxe hotels, een initiatief van HotelSpecials.nl. Evenals de website over de benoeming van het jaarlijks door hotelgasten verkozen Beste hotel van Nederland

Visie, missie en ambitie

Een hotel boeken kan een stuk leuker, helderder en voordeliger, dat is onze visie. We willen de eerste keus zijn voor korte trips en duidelijker, inspirerender en voordeliger zijn dan andere spelers in de reisbranche.

Onze missie is om jou te verrassen met voordeel, gemak en plezier. Duidelijkheid staat voorop bij het boeken van de leukste plekken en beste hoteldeals in en om Nederland. Wij hebben de ambitie om je continue toegang te geven tot unieke deals met zoveel voordeel dat je er vaker even tussenuit kunt.