Deel dit hotel

Service & Contact

Beloftes

Als specialist in de hotelbranche biedt HotelSpecials jou een website voor de beste hoteldeals in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Zoek zelf de leukste hotels uit, en wij helpen je gaandeweg een handje om de juiste keuze te maken. Ervaar dat je vaker en voordelig kort weg kunt als je een unieke Special boekt op HotelSpecials. Vaker lekker weg, zonder veel gedoe.

Waar voor je geld

HotelSpecials.nl is continu op zoek naar de beste, unieke aanbiedingen voor jou. Zo bieden we onder andere leuke Specials met een 3e nacht gratis en hotelaanbiedingen waarbij kinderen gratis kunnen overnachten. Maar dat is nog niet alles. Zo bestaat ons aanbod ook uit weekendjes weg in verrassende Secret Hotels, voordelige last minutes en meer.

Persoonlijke service

Qua techniek en ontwerp is de website specifiek op de behoefte van onze gebruikers gericht. Meer interactie, continu verbeterde zoek- en filtermogelijkheden en een heldere weergave van ons aanbod dragen bij aan een gebruiksvriendelijke website om het jou zo leuk en eenvoudig mogelijk te maken. Heb je onverhoopt toch nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze Service Desk en helpen wij jou graag verder. 

Altijd voordeel met Air Miles

Als je Air Miles spaart en deze bij ons inlevert kun je nog meer korting krijgen op jouw boeking. Namelijk tot maar liefst 50%! Bij HotelSpecials kun je bij iedere reservering al vanaf 1.000 Air Miles Inwisselen. Daarnaast bieden we Speciale Air Miles aanbiedingen aan, waarbij je bijvoorbeeld ook een extraatje krijgt, zoals een gratis ontbijt, wellness of upgrade. Kies uit een van de vele luxe hotels en bestemmingen op HotelSpecials.nl om er even heerlijk tussenuit te gaan en profiteer van nog meer voordeel!