Deel dit hotel

Service & Contact

Van der Valk Hotel Hengelo ****

Bornsestraat 400, 7556 BN, Hengelo, Nederland

Bekijk op kaart

8,5 110 Lees alle 6823 beoordelingen

Ik heb alleen maar pluspunten .Mooie fiets routes die je dan ook mee krijg.Koelkast op je kamer zo dat je s, morgens ook wat fris...

Highlights

  • Twentse gastvrijheid
  • Live Cooking Buffet in het weekend
  • Fietsen langs boerderijen
Je boekt al vanaf 53,-  p.k.p.n. Laagste prijs

Deze prijs geldt voor 3=2 Special, met als eerste aankomstmogelijkheid 6 augustus 2017, 3 nachten en 2 volwassenen.

Excl. citytax €1,02 p.p.p.n. en servicekosten €15 per boeking

Hotelomschrijving

Van der Valk Hotel Hengelo

Van der Valk Hotel Hengelo ligt in het hart van Twente, waar het recreatieve aanbod zeer veelzijdig is. Verken de prachtige omgeving en laat je verwennen in het hotel-restaurant.

Gratis wifi
8,5

Beoordeling van Van der Valk Hotel Hengelo

Gemiddelde beoordeling van klanten op basis van 6823 beoordelingen

Lees de persoonlijke ervaringen van klanten die een verblijf in Van der Valk Hotel Hengelo hebben geboekt via HotelSpecials.nl. Na terugkomst hebben zij automatisch een uitnodiging ontvangen en hun beoordeling toegestuurd.

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Algemene indruk
 
9,0
Locatie / ligging
 
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Eten en drinken

Variatie en kwaliteit ontbijt
 
9,0
Kwaliteit diner
 
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding diner
 
9,0

Hotel beoordeeld door

  • Groep 8.8
  • Gezin - kinderen vanaf 12 j. 8.8
  • Gezin - kinderen t/m 12 j. 8.7
  • Gepensioneerd stel 8.6
  • Met een vriend/vriendin 8.6
  • Stel ouder dan 35 jaar 8.5
  • Individuele reiziger 8.5
  • Stel tot 35 jaar 8.4
  • Zakelijke reiziger(s) 8.0

Hotel omschreven als

% = beoordeling hotelomschrijving door hotelgasten

  • Luxe 24%
  • Goedkoop / Voordelig 20%
  • Culinair 12%
  • Rustig gelegen 9%
  • Stop over (Tussenstop) 6%

Omschrijving vergeleken met alle hotels (3) in Hengelo

  • Bovengemiddeld
  • Gemiddeld
  • Onder gemiddeld

Bestemming geschikt voor

% = beoordeling bestemming door hotelgasten

  • Fietstochten 19%
  • Wandelingen 18%
  • Shoppen 14%
  • Restaurants 14%
  • Culturele trekpleister 9%

'Hengelo' vergeleken met alle andere bestemmingen (2135)

  • Bovengemiddeld
  • Gemiddeld
  • Onder gemiddeld
9,0

Pieter van den Berg - Nederland

nl_NL 24 juli 2017, Gepensioneerd stel

Gewoon even lekker eruit.

Nvt

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
9,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,0

G.D. 't Hoen - Nederland

nl_NL 23 juli 2017, Gepensioneerd stel

Gezellig hotel, waar je je snel thuisvoelt. Klantvriendelijk.

Dat de tijd er zo snel gaat. Dat is altijd zo als je het goed hebt en het naar je zin is.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
9,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,3

Arend Alleblas - Nederland

nl_NL 22 juli 2017, Gepensioneerd stel

De uiterst vriendelijke bediening,en mooi terras

N.v.t.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
10,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
10,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,3

Dhr. G. Schuit - Veendam - Nederland

nl_NL 22 juli 2017, Stel ouder dan 35 jaar

Ruim voldoende

Geen

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
6,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
6,0
Locatie / ligging
 
6,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
7,0
Sfeer in het hotel
 
7,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid / hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,7

Anoniem - Nederland

nl_NL 21 juli 2017, Gepensioneerd stel

Ik heb alleen maar pluspunten .Mooie fiets routes die je dan ook mee krijg.Koelkast op je kamer zo dat je s,morgens ook wat fris drankjes mee kan nemen voor onder het fietsen.Dit zou overal zo moeten zijn.Een dikke 10

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (1) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
10,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
9,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
10,0
Sfeer in het hotel
 
10,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid / hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,7

Anoniem - Nederland

nl_NL 19 juli 2017, Stel ouder dan 35 jaar

Centrale ligging aan de snelweg.

Kamers aan de snelweg zijn gehorig.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
8,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
8,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,1

Anoniem - Nederland

nl_NL 19 juli 2017, Stel ouder dan 35 jaar

Over het algemeen weet je wat je krijgt, is allemaal strak georganiseerd.
Personeel is goed opgeleid.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
8,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
8,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
7,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid / hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,9

Gert van den Berg - Nederland

nl_NL 18 juli 2017, Gepensioneerd stel

Ligging, ontbijt, vriendelijk personeel

Als je wat minder ter been bent, of, zoals mijn partner, last hebt van COPD zijn de oneindig lange gangen wel een probleem. Overal klapdeuren waar je of moet trekken, dan weer duwen, of je kamerpasje gebruiken om ze open te krijgen. Heb je een ingang voor het hotel gevonden vlak bij je kamer, zit er geen lift, en moet je weer eerst een gang door naar de lift, en vervolgens ook boven de gang weer terug.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (3) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
8,0
Locatie / ligging
 
9,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

7,3

Ger Bronsteede - Nederland

nl_NL 18 juli 2017, Gepensioneerd stel

Netjes, gastvrij. behulpzaam. op de kamer 2 stoelen. meeste hotels maar 1 stoel op een 2 persoons kamer.

Interieur gedateerd maar wel netjes.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
7,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
8,0
Locatie / ligging
 
8,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
8,0
Sfeer in het hotel
 
7,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid / hygiëne
 
7,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,1

Gerard Turk - Nederland

nl_NL 17 juli 2017, Gepensioneerd stel

Goed ontbijt en klant vriendelijk.
Prima hotel.

Kamers wat donker van inrichting,

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
8,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
7,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
7,0
Netheid / hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast