Deel dit hotel

Service & Contact

Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem ****

Impuls 2, 6921 RK, Duiven, Nederland

Bekijk op kaart

8,7 110 Lees alle 2717 beoordelingen

goed bereikbaar, groot restaurant zodat je makkelijk plaats hebt. grote kamers met een grote badkamer met bad waar je heerlijk kan...

Highlights

  • Luxe hotel
  • Ruime kamers
  • Zwembad & wellness
Je boekt al vanaf 66,33  p.k.p.n. Laagste prijs

Deze prijs geldt voor 3=2 Special, met als eerste aankomstmogelijkheid 29 juni 2017, 3 nachten en 2 volwassenen.

Excl. citytax €1,85 p.p.p.n. en servicekosten €15 per boeking

Hotelomschrijving

Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem

Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem ligt in Duiven in de provincie Gelderland. Volg een van de fiets- of wandelroutes door het Nationaal Park De Hoge Veluwe of maak een uitstapje naar Arnhem.

Gratis wifi
8,7

Beoordeling van Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem

Gemiddelde beoordeling van klanten op basis van 2717 beoordelingen

Lees de persoonlijke ervaringen van klanten die een verblijf in Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem hebben geboekt via HotelSpecials.nl. Na terugkomst hebben zij automatisch een uitnodiging ontvangen en hun beoordeling toegestuurd.

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Algemene indruk
 
9,0
Locatie / ligging
 
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Eten en drinken

Variatie en kwaliteit ontbijt
 
9,0
Kwaliteit diner
 
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding diner
 
8,0

Hotel beoordeeld door

  • Groep 9.0
  • Gepensioneerd stel 8.9
  • Zakelijke reiziger(s) 8.9
  • Individuele reiziger 8.9
  • Gezin - kinderen vanaf 12 j. 8.8
  • Gezin - kinderen t/m 12 j. 8.7
  • Stel ouder dan 35 jaar 8.7
  • Stel tot 35 jaar 8.6
  • Met een vriend/vriendin 8.5

Hotel omschreven als

% = beoordeling hotelomschrijving door hotelgasten

  • Luxe 30%
  • Beauty / Wellness 18%
  • Design / Hip / Trendy 11%
  • Romantisch 8%
  • Culinair 6%

Omschrijving vergeleken met 1 hotel in Duiven

Bestemming geschikt voor

% = beoordeling bestemming door hotelgasten

  • Fietstochten 20%
  • Shoppen 17%
  • Wandelingen 16%
  • Restaurants 10%
  • Culturele trekpleister 10%

'Duiven' vergeleken met alle andere bestemmingen (2115)

  • Bovengemiddeld
  • Gemiddeld
  • Onder gemiddeld
9,3

Anoniem - Nederland

nl_NL 16 mei 2017, Stel ouder dan 35 jaar

Het luxe ontbijt.
En de ruime kamer met bubbelbad

Helaas maar 1koffie cupje pp per dag.
Geen thee

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
8,0
Locatie / ligging
 
9,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
10,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid / hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,7

Anoniem - Nederland

nl_NL 16 mei 2017, Stel ouder dan 35 jaar

Goed bereikbaar, groot restaurant zodat je makkelijk plaats hebt. grote kamers met een grote badkamer met bad waar je heerlijk kan ontspannen.

Wij vroegen ons af waarom er met het ontbijt niet naar naam of kamernummer werd gevraagd.We hadden het idee dat iedereen zo aan kon schuiven zonder te reserveren!
Wij zijn ook bij een ander hotel geweest en daar werd naar naam en kamer nummer gevraagd voordat je het restaurant in kon.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
8,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

10,0

Anoniem - Nederland

nl_NL 16 mei 2017, Stel ouder dan 35 jaar

Het is erg centraal gelegen

Toen wij van het ontbijt naar onze kamer terug gingen.Was de kamer al schoongemaakt. Wij zijn toen weggegaan en tot onze grote verbazing was er iemand op onze kamer geweest. Toen ik de badkamer in ben gegaan stond er tot onze grote verbazing een plastic beker nog in de verpakking met wat haar het leek erop dat het van een scheerapparaat was en in die beker was leeg gegooid.ik ben naar het kamermeisje gelopen die nog op onze etage bezig was. Tot haar grote verbazing toen ik die beker aan haar heb laten zien.Ik kreeg gelijk weer een nieuwe beker.zij begreep er ook niks van. na nog geen 2 tellen later aan de deur geklopt dat was waarschijnlijk het hoofd van de huishouding met de vraag of de kamer was schoongemaakt.Ik zeg ja hoor.Heel (vreemd)

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
10,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
10,0
Locatie / ligging
 
10,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
10,0
Sfeer in het hotel
 
10,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid / hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,0

Anoniem - Nederland

nl_NL 15 mei 2017, Stel tot 35 jaar

Erg net en modern hotel van alle gemakken voorzien. Goede locatie, dicht bij de snelweg waardoor je snel in o.a. Arnhem bent.

De welness ruimte is minder goed als ik verwacht had, er waren o.a. geen persoonlijke kleedhokjes.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
10,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
8,0
Locatie / ligging
 
9,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
10,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

7,4

Anoniem - Nederland

nl_NL 15 mei 2017, Stel ouder dan 35 jaar

Grote kamer. Badkamer, bubbelbad

Slecht ligging wat betreft openbaar vervoer

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
8,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
6,0
Locatie / ligging
 
3,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,3

Anoniem - Nederland

nl_NL 15 mei 2017, Stel tot 35 jaar

Het obntbijt

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
9,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
8,0
Sfeer in het hotel
 
8,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
7,0
Netheid / hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,1

Leoni van Leeuwen - Nederland

nl_NL 15 mei 2017, Met een vriend/vriendin

Gezellig, luxueus, grote kamer en heerlijk ontbijt!

Het zit naast de snelweg en je kan nergens heenlopen. Anderzijds kan de auto wel gratis geparkeerd worden en ben je met een minuut of 10 in Arnhem!

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
8,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
10,0
Sfeer in het hotel
 
10,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,1

Anoniem - Nederland

nl_NL 8 mei 2017, Stel tot 35 jaar

Ligging langs de snelweg (goed en snel bereikbaar). Ruime wellness met zwembad en sauna's.De wellness is ruim en prachtig opgezet.

Het bezoeken van de sauna in badkleding vinden wij niet prettig. (Wij wisten dit wel vantevoren, dus dat is het punt niet.) Tip is voor het hotel om bijv. tijdens de avonduren het dragen van badkleding niet te verplichten en bezoekers min. 16 jaar te zijn.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
10,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,1

Jenny Hilberink - Nederland

nl_NL 8 mei 2017, Stel ouder dan 35 jaar

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
9,0
Locatie / ligging
 
9,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
9,0
Sfeer in het hotel
 
10,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,7

Anoniem - Nederland

nl_NL 7 mei 2017, Stel ouder dan 35 jaar

Luxe,ligging, betaalbaar.

Matige reactie op kleine klacht.

Was deze beoordeling nuttig? Ja! (0) Nee! (0)

Algemene beoordeling
 
9,0

Hotel

Prijs-kwaliteitverhouding
 
10,0
Locatie / ligging
 
10,0

Gastvrijheid

Personeel (gastvrijheid en service)
 
5,0
Sfeer in het hotel
 
9,0

Kamer

Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid / hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast