Deel dit hotel

Service & Contact

Secret Hotel Leuven ***

Het precieze adres blijft geheim tot 48 uur voor aankomst
Aanbevolen Dit hotel wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en service. De aanbeveling is gebaseerd op de mening van onze ervaren medewerkers én onze klanten.
8,6 110 Lees alle 663 beoordelingen

Het hotel had de perfecte ligging. Kort bij het station en maar 3 minuten lopen naar de binnenstad. Het ontbijt was zeer goed en...

Highlights

  • Nabij het centrum
  • Comfortabele kamers
  • Shoppen
Je boekt al vanaf 39,50  p.k.p.n. Laagste prijs

Dit is de laagste 'vanaf prijs' voor de komende 4 maanden voor Secret Hotel Leuven. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de gekozen datum.

Deze prijs geldt voor Secret Kamer, met als eerste aankomstmogelijkheid 25 maart 2017, 1 nacht en 2 volwassenen.

Alle prijzen zijn actuele vanaf prijzen p.k.p.n. op basis van een tweepersoonsbezetting, excl. servicekosten (€ 10,00 per boeking). Prijzen zijn exclusief citytax (à € 1,06 per persoon per nacht).

Altijd voordeel met Air Miles bij HotelSpecials

Excl. citytax €1,06 p.p.p.n. en servicekosten €10 per boeking

Hotelomschrijving

Secret Hotel Leuven

Beleef een onvergetelijke tijd in Secret Hotel Leuven! Dit hotel bevindt zich nabij Leuven Centraal Station en op loopafstand van het centrum. Vanaf hier ben je zo bij vele bezienswaardigheden, zoals het Begijnhof.

Gratis wifi

Foto's van Secret Hotel Leuven (5)

Overige
Hoofdfoto
Overige

Waarom kan ik geen hotelfoto’s bekijken?

Op deze Secret Hotel pagina vind je vanzelfsprekend geen hotelfoto’s. Wel kun je met de bestemmingsfoto’s alvast de sfeer proeven van de locatie.