Deel dit hotel

Service & Contact

Bastion Hotel Groningen ***

Bornholmstraat 99, 9723 AW, Groningen, Nederland

Bekijk op kaart

8,0 110 Lees alle 48 beoordelingen

Uiterst vriendelijk en attent personeel. Goede ligging om regio Groningen te verkennen. Is in hoofdzaak een zakelijk hotel. Heel...

Highlights

  • Nabij het centrum
  • Gratis parkeren
  • Dagje winkelen
Je boekt al vanaf 49,-  p.k.p.n. Laagste prijs

Dit is de laagste 'vanaf prijs' voor de komende 4 maanden voor Bastion Hotel Groningen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de gekozen datum.

Deze prijs geldt voor Comfort kamer - excl. ontbijt - hotdeal, met als eerste aankomstmogelijkheid 30 april 2017, 1 nacht en 2 volwassenen.

Alle prijzen zijn actuele vanaf prijzen p.k.p.n. op basis van een tweepersoonsbezetting. Prijzen zijn exclusief citytax (à € 3,25 per persoon per nacht).

Excl. citytax €3,25 p.p.p.n.

Hotelomschrijving

Bastion Hotel Groningen

Het Bastion Hotel Groningen ligt aan de A7 vlak bij het bruisende centrum van Groningen. Deze stad staat bekend om zijn gezellige centrum, de Martinitoren en de vele restaurants en terrassen.

Gratis wifi

De kaart wordt geladen ...

Legenda

  • Huidig hotel

Afstanden vanaf het hotel

  • Centrum : 4,3 km.
  • Treinstation Groningen C.S.: 5,7 km.
  • Bushalte Bornholmstraat / Gotenburgweg: 0,74 km.

Routebeschrijving

Per auto:
Vanuit Leeuwarden/Drachten/ Heerenveen/Afsluitdijk:
Voeg in op de A7, neem de ringweg-Zuid richting Hoogezand A7. Neem de afslag Groningen richting Centrum afrit 38.. Voeg in op de Bergenweg, sla rechtsaf naar de Bornholmstraat, Sla rechtsaf om op de Bornholmstraat te blijven. Bastion Hotel Groningen bevindt zich aan deze weg.

Vanuit Assen/Emmen/Zwolle:
Volg A28 tot Groningen. Neem de afslag Oldenburg en voeg in op de A7 ringweg- Zuid richting Hoogezand A7. Neem de afslag Groningen richting Centrum afrit 38.. Voeg in op de Bergenweg, sla rechtsaf naar de Bornholmstraat, Sla rechtsaf om op de Bornholmstraat te blijven. Bastion Hotel Groningen bevindt zich aan deze weg.

Per openbaar vervoer:
Vanaf Groningen Centraal Station:
bus 73 richting Veendam
De bushalte is voor het hotel.